У Львові зловили іноземця п'яним за кермом всьоме за два місяці

У Львові патрульні затримали іноземця, який від вересня вчинив за кермом 12 порушень, більшість складених протоколів стосуються керування автомобілем у стані алкогольного або наркотичного сп'яніння

Про це повідомляє Zaxid.net з посиланням на патрульну поліцію Львова.

Зазначається, що коли інспектори зупинили автомобіль Mercedes-Benz, то побачили там іноземця з ознаками наркотичного сп’яніння. Водій пред’явив тимчасовий талон на право керування транспортним засобом. Інспектори здивувалися, адже в талоні не було вільного місця.

Виявилося, що це той самий іноземець, який нещодавно розбив два свої автомобілі і на якого неодноразово складали протоколи за керування авто в нетверезому стані. Оскільки цього разу водій відмовився від огляду на стан наркотичного сп’яніння, на нього знову склали протокол за нетверезе керування авто та постанову за порушення ПДР.

Вперше  іноземця затримали 7 вересня - тоді на нього склали протокол за нетверезе кермування і винесли постанову за відсутність номерних знаків. Того ж дня чоловіку видали тимчасовий талон на право керування, на якому тепер немає вільного місця для зазначення нових порушень.

Після цього чоловіка зупиняли нетверезим 16 вересня, 21 вересня він розбив свій автомобіль і став винуватцем ДТП, а 26 вересня, 3, 4 жовтня та 8 жовтня його затримували нетверезим, однак за кермом іншого автомобіля.

Права водія у чоловіка вилучили, однак він має право користуватися тимчасовим талоном, доки його справу не розгляне суд.