Поліція оголосила в розшук організатора Антимайдану у Харкові, якого учора амністували

Амністованого учора одного з організаторів харківського Антимайдану Сергія Юдаєва сьогодні було оголошено у розшук за новими звинуваченнями

Про це повідомив начальник Головного управління Національної поліції у Харківський області Олег Бех, передає прес-служба відомства.

"Перебуваючи у медпункті СІЗО він завдав тілесних ушкоджень іншній особі", - заявив начальник облуправління.

За його словами, поліція зараз встановлює місцезнаходження правопорушника.

6 листопада суд визнав винним цю особу в організації масових заворушень, призначив покарання у вигляді позбавлення волі на строк 8 років, й при цьому звільнив у залі суду за амністією.

Разом з тим під час того ж судового засідання, яке відбулося 6 листопада, слідчими Новобаварського відділу поліції йому було оголошено про підозру за статтею 122 (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

"Чоловік відмовився від отримання підозри. Також йому було повідомлено про клопотання з’явитися до суду для обрання запобіжного заходу. Він не з’явився до суду. Місцезнаходження його невідоме. Вчора він був вільною людиною, і підстав для його затримання не було. Сьогодні він оголошений у розшук. Слідчими вживаються заходи для встановлення його місцезнаходження", - зазначив Бех.