Sony скасувала прем`єру фільму з Кевіном Спейсі через сексуальні домагання актора

Кіностудія Sony Pictures скасувала прем'єру фільму "Всі гроші світу" на фестивалі Американського інституту кіномистецтва в Лос-Анджелесі

Про це повідомляє The Telegraph.

Причиною стали звинувачення в домаганнях на адресу актора Кевіна Спейсі, який зіграв у картині.Прем'єра мала відбутися 16 листопада.

Проте, фільм вийде в прокат з 22 грудня - в стрічці було задіяно понад 800 осіб, зазначила Sony. "Через ситуацію навколо одного з акторів фільму і з поваги до всіх, кого це торкнулося, було б неправильно влаштовувати свято в такий скрутний час. Через це прем'єра буде скасована", - зазначили в компанії. Представники Спейсі не прокоментували рішення Sony.

Читайте також: Кевіна Спейсі звинувачують у домаганнях до 14-річного хлопчика. Історія про невчасну гомосексуальність

Фільм "Всі гроші світу" розповідає про викрадення підлітка Джона Пола Гетті (John Paul Getty), який нещодавно трапився в 1973 році. Спейсі грає роль його діда, нафтового магната Джина Пола Гетті (Jean Paul Getty).

Скандал навколо Спейсі розвернувся після звинувачень з боку актора Ентоні Реппа в домаганнях в 1986 році - на той момент Репп був неповнолітнім. У відповідь 30 жовтня Спейсі вибачився, але заявив, що не пам'ятає інциденту.

Після цього в домаганнях актора звинуватили ще кілька людей, серед яких режисер-документаліст Тоні Монтана, бармен з Великобританії Деніел Біл і актор Роберто Кавазос. 

3 листопада до звинувачень на адресу Спейсі приєдналися члени знімальної групи "Карткового будиночка". Також на Кевіна Спейсі написав заяву неназваний актор з Англії, після чого поліція Лондона почала розслідування.

Раніше Netflix оголосив, що перервав співпрацю з Спейсі. Сервіс також призупинив зйомки серіалу "Картковий будиночок", де Спейсі грає головну роль.