В аеропорту США чоловік проїхався на каруселі для валіз

У аеропорту американського міста Майамі чоловік з незрозумілих причин забрався на стрічку багажної каруселі і проїхався на ній до перону, де зазвичай відбувається посадка і висадка пасажирів літаків

Відповідне відео оприлюднила газета Miami Herald.

На перших кадрах з камери відеоспостереження видно, як чоловік нібито говорить по мобільному телефону і проходить повз порожній контрольний пост, рухаючись до багажної каруселі. Несподівано він встрибує на стрічку конвеєра і зникає в отворі каруселі.

На іншому відео порушник, потрапивши на перон аеропорту, втікає від співробітників, проте ті швидко затримують чоловіка. На записі показано, як він лежить на землі, а поліцейський одягає йому наручники.

За словами джерела ЗМІ, порушникові якимось чином вдалося потрапити в режимну зону аеропорту, до якої більшість працівників навіть не мають доступу. При цьому якби біля виходу з багажної каруселі стояв літак, чоловік міг би безперешкодно у нього потрапити.

За фактом інциденту проводиться розслідування. Поки неясно, чи був чоловік пасажиром або співробітником аеропорту і чи планував взагалі кудись летіти.