Колмогоров заявив про проросійське ставлення у судах Маріуполя

Прикордонник Сергій Колмогоров, якого засудили на 13 років ув'язнення за стрілянину по авто на блокпосту, заявив про упереджене проросійське ставлення до військовослужбовців у судах Маріуполя

Про це він розповів в ефірі "Прямого".

"Я не знаю, що у них в голові. Я знаю упереджене ставлення до військових в маріупольських судах. І не тільки в маріупольських. У Бахмуті таке ж відношення до військових з боку судів", - заявив прикордонник.

Колмогоров розповів, що особисто спілкувався з людьми, які постраждали від упередженості маріупольских судів та прокуратури.

"В СІЗО в Маріуполі я сидів в камері з військовими. Тому ми спілкуємося, ділимося своїми переживаннями. Я не єдина людина, до якої було таке ставлення з боку саме прокуратури. Це гарантовано. І з боку саме судів", - наголосив він.

Читайте також: Застрелив жінку, виконуючи наказ. Історія прикордонника Колмогорова, якого хочуть посадити на 13 років

Товариш прикордонника Андрій Ляшенко пов'язує таке ставлення до військових з інформаційною війною з боку Росії та проросійською пропагандою. На думку прикордонників, свідомістю жителів прифронтових міст маніпулюють також через їх рідних, які залишились на окупованій території Донбасу.