Через сексуальні домагання Кевіна Спейсі замінять у фільмі, який вийде в грудні

Кіностудія Imperative Entertainment і режисер Рідлі Скотт виріжуть Кевіна Спейсі з фільму "Всі гроші світу", який виходить 22 грудня 2017 року

Про це повідомляє The Hollywood Reporter.

Через те, що актор опинився в центрі секс-скандалу через звинувачення в домаганнях, в картині його замінить Крістофер Пламмер.

Спейсі виконав роль мільярдера Джона Пола Гетті, у якого в 1973 році викрали онука і вимагають викуп. Як зазначило видання THR, прем'єру картини не будуть переносити, а деякі сцени перезнімуть з новим актором. До зйомок доведеться повторно залучити Марка Уолберга і Мішель Вільямс.

За даними джерел, Рідлі Скотт спочатку хотів запросити Пламмер на роль Пола Гетті, але продюсери попросили найняти більше відомого актора. Невідомо, чи буде режисер повністю перезнімати сцени або скористається комп'ютерною графікою для заміни особи, що також може зайняти багато часу.

Читайте також: Кевіна Спейсі звинувачують у домаганнях до 14-річного хлопчика. Історія про невчасну гомосексуальність

На початку листопада навколо Спейсі розвернувся скандал після звинувачень з боку актора Ентоні Реппа в домаганнях в 1986 році - на той момент Репп був неповнолітнім.

Через це актор позбувся контракту з Netflix, а сервіс припинив зйомки серіалу "Картковий будиночок". Також Sony скасувала прем'єру "Всі гроші світу" з Кевіном Спейсі на кінофестивалі в Лос-Анджелесі.

Окрім Реппа в домаганнях актора звинуватили ще кілька людей, серед яких режисер-документаліст Тоні Монтана, бармен з Великобританії Деніел Біл і актор Роберто Кавазос. 

3 листопада до звинувачень на адресу Спейсі приєдналися члени знімальної групи "Карткового будиночка". Також на Кевіна Спейсі написав заяву неназваний актор з Англії, після чого поліція Лондона почала розслідування.

Раніше Netflix оголосив, що перервав співпрацю з Спейсі. Сервіс також призупинив зйомки серіалу "Картковий будиночок", де Спейсі грає головну роль.