На Рівненщині п'яний священик влаштував ДТП з чотирма авто, постраждали монахині, - ЗМІ

На Рівненщині на трасі Київ-Чоп сталася подвійна ДТП із чотирма автомобілями, яку влаштував п'яний священик

Про це повідомляє "Прямий".

Аварія трапилася поблизу села Бабин на трасі Київ-Чоп. За даними ЗМІ, "Таврія", яка їхала без світла, намагалася здійснити розворот і вдарила Volkswagen Caddy, який, в свою чергу, зачепив фуру. У цих учасників ДТП в’їхав сірий Volkswagen, який і травмував головного винуватця аварії.

За словами інспектора патрульної поліції Рівного Тетяни Черкас, винуватець аварії вийшов з автівки з пляшкою пива в руках та почав тікати від поліцейських.

"Поліцейські його наздоганяли. Розпочалася бійка. Почали зупинятися проїжджаючі повз автомобілі, водії яких допомогли спіймати чоловіка. Під час поверхневого обшуку знайшли у нього зброю та дозвіл на її носіння", - розповіла Черкас.

Як розповіли свідки ДТП, священик був п’яним, "майже не стояв на ногах" і поводився агресивно.У крові винуватця аварії виявили три проміле алкоголю. У аварії постраждали дві жінки, обидві монахині.

Про таку ДТП з такими автомобілями повідомляє прес-служба Нацполіції Рівненщини, але не вказує, ким є учасники події.

У поліції підтверджують, що під час освідчення водія ВАЗ на стан алкогольного сп’яніння, алкотестер показав три проміле, що у 15 разів перевищує допустиму норму. Решта водіїв були тверезими.