Зі Львова депортовують іноземця, якого восьмий раз за 2 місяці спіймали п'яним за кермом

Патрульна поліція Львова домоглася рішення про депортацію для громадянина Азербайджану, якого упродовж двох місяців вісім разів затримували через водіння у стані алкогольного сп’яніння

Про це повідомляє Zaxid.net.

Крім того, він вчинив у Львові дві ДТП. Зазначають, що 34-річний азербайджанець є своєрідним "рекордсменом" у Львові.

7 листопада його уже восьмий раз впродовж останніх двох місяців затримали нетверезим за кермом. Після цього патрульні звернулися до управління Державної міграційної служби у Львівській області.

"Ми бачили, з яким цинізмом цей чоловік поводив себе та запевняв патрульних, що уникне відповідальності, оскільки він іноземець. Це змусило нас діяти нестандартно, тож ми звернулися до ДМС", - розповів заступник начальника патрульної поліції Львова Андрій Богуш.

8 листопада міграційна служба винесла рішення про примусову депортацію іноземця, яке передбачає, що він має добровільно покинути територію України до 23 листопада. Йому також заборонили в’їжджати до України упродовж наступних трьох років.

За даними ДМС, іноземець має намір оскаржити рішення про депортацію у суді. 

Вперше його затримали нетверезим за кермом 7 вересня. Того ж дня у нього забрали водійські права і видали тимчасовий талон на право керування. Після того його виявили нетверезим за кермом 16 вересня. 21 вересня він розбив свій автомобіль і став винуватцем ДТП. 26 вересня, 3, 4, 8 жовтня його затримували нетверезим, а 24 жовтня він вчинив друге ДТП, уже на іншому автомобілі. В ніч на 5 листопада його знову затримали, цього разу за кермування у стані наркотичного сп’яніння.

Шевченківський райсуд Львова 31 жовтня постановив оштрафувати іноземця на 10,2 тис. грн за керування у стані сп’яніння, яке було зафіксоване 26 вересня, та позбавив його водійських прав.