Меркель, Європейська Народна Партія та польська "Громадянська платформа" привітали з'їзд "Народного фронту"

Канцлер Німеччини Ангела Меркель, Європейська Народна Партія та польська партія "Громадянська платформа" привітали з'їзд "Народного фронту" (НФ)

Про це повідомляє прес-служба НФ.

"Від імені Християнсько-демократичного союзу Німеччини і від мене особисто прийміть сердечні вітання з Берліна з нагоди вашого національного партійного з"їзду", - йдеться в листі голови Християнсько-демократичного союзу Німеччини, Федерального канцлера Німеччини.

"Переконана, що «Народний фронт» своєю діяльністю робить вагомий внесок для демократії, свободи і незалежності. Бажаю вам сили і наснаги для виконання цих важливих завдань, що стоять перед вами, і усім делегатам - успішного партійного з"їзду", - написала Ангела Меркель.

ЄНП та польська «Громадянська платформа» також привітали учасників з’їзду «Народного фронту»

«Ми вітаємо багато важливих досягнень урядів України, які очолював лідер вашої партії з 2014 до 2016 року, і підтримуємо стрижневу роль, яку відіграє фракція «Народного Фронту» у парламентській коаліції. Ваш внесок у політичні зміни, економічну стабілізацію, забезпечення енергетичної незалежності України та військової оборони користується широким визнанням ваших європейських партнерів», - йдеться в листі президента Європейської Народної Партії Джозефа Доула.

«Як польський парламентарій, член польської влади і міністр закордонних справ завжди намагався підтримувати Україну й українців у тих змаганнях з вірою у те, що Ви боретесь не лише за свої права, але й бороните всю Європу та її цінності, в тому числі й Польщу», - наголосив у своєму листі Голова «Громадянської платформи» Гжегож Схетина.

Дивіться наживо зїзд партії "Народний фронт".