Молодший Трамп показав свою переписку з Wikileaks перед виборами в США

У мережі оприлюднили переписку старшого сина президента США Дональда Трампа-молодшого з ресурсом Wikileaks під час передвиборної кампанії свого батька

Листування з організацією Трамп-молодший опублікував на своїй сторінці в Twitter

"Ось цілий ланцюжок повідомлень з Wikileaks (з моїми величезними 3 відповідями), які один з комітетів Конгресу вирішив розкрити. Яка іронія!" - написав він.

Як повідомляє DW, з твітів, оприлюднених сином глави Білого дому, видно, що він отримав від Wikileaks кілька запитів і лише в трьох випадках відповів. 

В одному з них журналісти попросили Трампа-молодшого прокоментувати запуск однією громадською організацією сайту putintrump.org, на що він відповів, що нічого про це не знає, але пообіцяв з'ясувати.

Читайте також: Брудна гра Wikileaks. Як викривач століття перетворився на "корисного ідіота" Кремля

Іншим разом співробітників Wikileaks цікавив публічний коментар з приводу одного повідомлення про Клінтон, на що політик відповів, що вже дав його.

Третій контакт полягав в тому, що Трамп запитав, що стоїть за одним викриттям, про яке він нещодавно прочитав. На це портал попросив Трампа-старшого поділитися одним посиланням.

  • Під час виборів 2016 року сервер журналістських розслідувань WikiLeaks оприлюднив тисячі документів з серверів Демократичної партії, достовірність яких підтвердили у політсилі.
  • Американські спецслужби вважають, що ці файли були навмисно викрадено ФСБ та іншими російськими держструктурами, які намагалися не допустити перемоги кандидата від демократів Гілларі Клінтон.
  • Міністерство юстиції США зібрало достатньо інформації, аби довести причетність 6 представників російського уряду до зламу серверів Демократичної партії, що відбувся перед виборами президента в 2016 році.