В спорткомплексі "Льодограй" показали, як вже 3 роки виховують хокеїстів та фігуристок

У містечку Богуслав на Київщині відсвяткували третю річницю льодового комплексу "Льодограй"

Про це йдеться в сюжеті Еспресо.TV.

У день святкування третьої річниці відкриття універсального навчально-тренувального центру "Льодограй", який побудував оператор державних лотерей "М.С.Л.", відбулась ще одна важлива подія, що відіграє важливу роль для майбутнього всього українського спорту.

Керівництво і колектив тренерів навчального центру, які протягом усього часу займалися активним розвитком зимових видів спорту в місті Богуслав, увійшла до складу Національного Олімпійського Комітету України Київської області.

Тож, в подальшому вони впливатимуть на розвиток спорту не лише в Богуславі, а й всій Київській області.

Новими членами комітету стали директор спортивного комплексу "Льодограй" Ігор Штефан, Головний тренер школи фігурного катання Олена Амосова та тренери з фігурного катання Андрій Савченко та Олександр Амосов.

"Ця подія -  чергове визнання результатів, яких вдалося домогтися тренерам, спортсменам і адміністрації "Льодограй" за підтримки компанії "М.С Л." всього за три роки. Стратегія інвестицій у спортивну інфраструктуру дає свої результати: створено нові робочі місця, організовані спортивні школи з фігурного катання та хокею, йде активна співпраця з українськими та міжнародними організаціями, на території самого льодового палацу відбуваються власні турніри і чемпіонати, а спортсмени посідають призові місця", - говорить Ігор Штефан.