Бойовики обстрілюють позиції сил АТО по всій лінії зіткнення, поранено двох військових

У зоні АТО бойовики нарощують вогневу активність вздовж всієї лінії зіткнення і все частіше застосовують артилерію та інші заборонені Мінськими домовленостями зразки озброєння

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Ситуація в районі проведення АТО залишається складною. За минулу добу бойовики 23 рази відкривали вогонь по позиціях ЗСУ.

В результаті ворожих обстрілів двоє українських захисників отримали поранення, їм була надана невідкладна медична допомога.

На Луганському напрямку близько 20.00 російсько-окупаційні війська вели вогонь з реактивної і ствольної артилерії 152-го калібру по захисникам Зайцева. Обстріл тривав близько двох годин і було випущено близько ста снарядів. Внаслідок цих обстрілів один із снарядів влучив у приватне помешкання місцевих жителів по вулиці Коляденко, 34.

На цьому напрямку бойовики обстріляли захисників Лозового, Новгородського та Луганського.

На Донецькому напрямку противник випустив більше десятка мін в районі Верхньоторецька. Також під обстріл окупантів потрапили захисники ряду прифронтових населених пунктів як у Луганській, так і Донецькій областях, серед яких підступи до Світлодарська, Троїцька, Новгородського, Красногорівки, Старогнатівки, Новотроїцького та Авдіївки.