Чемпіонат світу-2018: Визначилися всі учасники від Європи

Збірна Данії стала останньою з європейських команд, які пробилися на чемпіонат світу з футболу 2018 року

Про це повідомляється в Twitter ФІФА.

Данці перемогли у відповідному, гостьовому стиковому матчі команду Ірланіі з рахунком 5:1 і оформили путівку на мундіаль. У першій зустрічі данці і ірландці найсильнішого .

Європейські збірні на ЧС-2018:

Росія (країна-господар), Бельгія, Німеччина, Англія, Іспанія, Польща, Ісландія, Сербія, Португалія, Франція, Хорватія, Швейцарія, Швеція, Данія.

Варто відзначити, що збірна України також до останнього боролася за путівку на турнір, але в заключному турі групового етапу підопічні Андрія Шевченка поступилися Хорватії і втратили шанси навіть на стикові матчі. Востаннє українці виступали на чемпіонаті світу в 2006 році, коли в Німеччині дійшли до чвертьфіналу.

Читайте також: 5 крутих футбольних збірних, які не їдуть на чемпіонат світу-2018 до Росії

Загалом наразі відомі 30 учасників ЧС-2018. Останні два учасники стануть відомі після того як виявляться переможці міжконтинентальних стиків, в яких за путівки б'ються Австралія з Гондурасом, а також Перу з Новою Зеландією.

У перших зустрічах цих пар голів забито не було. Матчі-відповіді відбудуться 15 і 16 листопада. Жеребкування фінальної частини ЧС-2018 відбудеться 1 грудня, а сам чемпіонат пройде з 14 червня по 15 липня наступного року.