Обраний директором ДБР Труба задекларував 2 квартири, будинок і дві земельні ділянки по 2,5 га

Обраний директором Державного бюро розслідувань Роман Труба заробив протягом 2016 року 19,1 тисяч гривень заробітної плати

Така інформація міститься в електронній декларації чиновника, опублікованій на сайті Національного агентства з питань запобігання корупції.

Заробітна плата чиновника за минулий рік склала 19,1 тис. гривень (глава департаменту в юридичній компанії Сектор права).

Труба задекларував дві квартири у Львові. Одна - площею 53.50 квадратних метра, друга - 85.80 кв. м (у спільній власності з дружиною і двома синами). Також задекларовані житловий будинок в Городоцькому районі Львівщини (площа - 58.20 кв. м) і дві земельні ділянки (площею по 2,5 га в Городоцькому районі).

Також переможець конкурсу на главу ДБР задекларував машину Toyota Avensis 2007 року випуску і акції Борщівського сирзаводу і Львівського інструментального заводу.

Також Труба вказав, що за минулий рік взяв майже 30 тис. гривень в кредит. Ще 84 тис. гривень він зберігає готівкою. Дохід його дружини склав 3 тис. гривень.