В Україну заходить новий лоукост Ernest Airlines. Новини компанії

В Україну заходить нова бюджетна авіакомпанія-лоукост Ernest Airlines

Про це йдеться в сюжеті Еспресо.TV.

Подорожі до Італії стануть доступнішими. В Україну заходить нова бюджетна авіакомпанія - лоу-костер Ernest Airlines. Нові рейси з'єднають Неаполь,  Мілан Бергамо зі Львовом та Києвом. А ще Венецію зі Львовом. Перші рейси  з міжнародного аеропорту “Київ” заплановані на початок грудня.

"В цьому напрямку - Італія - вже 5-6 компаній з України вилітають. Тобто у громадян України є вибір. Ось коли є вибір, є ринок. Є ринок - немає монополізму. Немає монополізму, вартість на авіаперельоти виходить більш адекватною", - наголосив генеральний директор компанії "Мастер-Авіа" Олексій Яковець. 

"Україна для нас дуже великий та перспективний ринок. Адже тут проживає понад 40 мільйонів українців. Тому дуже важливо відкривати нові напрямки польотів між двома країнами. Ми пропонуємо прямі авіасполучення, доступні ціни та нові літаки з комфортним рівнем сервісу", - зауважив бізнес-директор з розвитку авіакомпанії "Ернест" Шаді ель Танір. 

Перевізник розраховує добитися майже повного завантаження рейсів. Завдяки конкурентним тарифам та зручним графікам польотів. Важливо й те, що крім ділових та культурних зв'язків, Україну та Італію поєднує етнічне питання. В Середземноморській країні працюють та проживають мільйони українців. Відтепер відвідувати свої родини вони зможуть частіше.

"Ми відкриваємо наші рейси у напрямках Мілану та Неаполя. Тому що саме у цих містах проживає найбільше українців. Для авіаперевезень ми обрали аеропорт Київ-Жуляни. Це гарний сучасний аеропорт, пасажирам буде дуже зручно відлітати і прибувати практично в центр міста. Ми запропонуємо такий розклад рейсів, який буде зручним для проведення Вік-Ендів в Італії. Адже наша країна в Європі дуже популярна серед туристів. Тож сподіваємося, що все більше українців захочуть проводити свої вихідні в Італії", - розповів Шаді ель Танір.

Ernest Airlines – новинка на італійському ринку авіаперевезень. Компанія заснована у 2016-му році. Вона здійснює рейси з 10-ти міст Італії. У флоті перевізника літаки Ейрбас А319 та А320.