ПРАТ "Росава" пройшла аудит на відповідність ISO. Новини компаній

Аудитори компанії QS Cert B.V. (Чехія) перевірили відповідність ПРАТ "Росава" нормам міжнародного стандарту ISO 9001:2015 з системного управління якістю

Аудит проводився у сфері управління якістю продукції, закупівлі сировини та її контролю, управління персоналом, продажу, маркетингової діяльності, у тому числі із визначення задоволеності споживачів. Крім того, перевірялась діяльність з використання на підприємстві IT-технологій, ведення конструкторської та технологічної документації, управління інфраструктурою – системою попереджувального ремонту енергетичного та механічного устаткування, внутрішньозаводського транспорту, проведення ремонтно–будівельних робіт, метрологічне забезпечення виробництва.

За висновком аудиторів, який був наданий голові правління-генеральному директору ПРАТ "Росава" О.А. Далібі, підприємство дійсно має багато позитивних змін у 2017 році, з успіхом долає наявні ризики і забезпечило себе значним потенціалом для подальшого розвитку якості та асортименту продукції. Отже, всі підрозділи аудит пройшли на відмінно.

Стосовно позитивних змін - це значне розширення асортименту продукції: лінійки легкових шин із 17-м дюймом бренду Premiorri Solazo Z Plus, лінійки легких вантажних шин моделей SNOWGARD VAN ТМ ROSAVA та VIMERO VAN бренду Premiorri, випуск нової зимової шини з асиметричним рисунком протектора 205/55R16 Premiorri ViaMaggiore Z Plus. Це також модернізація виробництва та запровадження нових видів технологічного та випробувального устаткування, що дозволяє значно поліпшити якість готової продукції; лінія виготовлення наповнювального шнура і крил для легкових шин фірми "Апекс", складальний верстат EXXIUM компанії VMI Holland B.V., складальний верстат РС-2 фірми MATADOR, форматори–вулканізатори КНР 52" фірми «HARBURG-FREUDENBERGER», автоматична лінія сортування легкових шин ATG-E/D ф. HOFMANN.

Підсумок другої контрольної перевірки – це продовження терміну дії сертифікату на систему менеджменту якості за стандартом ISO 9001:2015. А попереду – напружена підготовка до всестороннього ресертифікаційного аудиту у 2018 році.