Українська пивоварня створила пиво "імені Трюдо". А ще в них є Меркель, Обама і Трамп

Пиво, "Magnum IPA" прикрасили зображенням канадського прем'єр-міністра Джастіна Трюдо в боксерських рукавичках з червоним "L" , що символізує його Ліберальну партію

Про це повідомляє BBC.

Українська пивоварня випустила пиво імені прем'єр-міністра Канади Джастіна Трюдо

Пивоварня "Правда" пояснює, що таким чином вітає політику канадського прем'єра щодо активної підтримки України та засудження дій російської сторони. 

"Лідер Ліберальної партії – улюбленець жінок , і свого роду секс-символ", - йдеться на сайті пивоварні.

"Трюдо відомий своєю симпатією до кольорових шкарпеток і марихуани, підтримкою боротьби за права жінок і руху ЛГБТ. До того ж, з початку війни в Східній Україні Трюдо активно підтримує український уряд і засуджує дії Росії ", - додають виробники.

Поки що достеменно невідомо, чи спробував вже канадський прем'єр пиво на свою честь. Він, як відомо, любить пиво "Квебек" Labatt 50.

Трюдо не єдиний, хто став обличчям нової пивної марки: на пляшках з пшеничним зображжено Ангелу Меркель, є пиво із зображенням Барака Обами та Дональда Трампа, який надихнув виробників на створення "мексиканського табору", випущеного в Україні в травні.

"Освіжаюче, з цим прекрасним натяком на природний аромат вапна, це пиво змусить вас будувати стіну навколо вашого власного серця, точно так само, як Трамп будує стіну між США та Мексикою".