Центр окупованого Луганська заблокували "зелені чоловічки", непідконтрольні Плотницькому

21 листопада центр окупованого Луганська заблокували озброєні люди у військовій формі з бронетранспортером

Про це повідомляють сепаратистські ЗМІ.

Зазначається, що люди в балаклавах і з автоматами оточили адмбудівлі, зокрема, будівлю "МВС ЛНР", і перекрили прохід і проїзд по вулицях. На озброєних людях нема розпізнавальних знаків.

"У Луганську під управління МВС підігнали БТР, будівлю оточили озброєні люди, деякі з ручними гранатометами. Схоже, Корнет вирішив "оскаржити рішення суду" про звільнення з посади міністра. Тепер головне, щоб в процесі "подачі апеляції" не постраждали жителі навколишніх будинків. Ці войнушки відбуваються в самому центрі міста ", - повідомив на своїй сторінці у Facebook журналіст Андрій Діхтяренко.

За даними видання 0642.ua, екс-"міністр МВС" Ігор Корнет забарикадувався в будівлі "МВС" разом з колишнім "Беркутом". А саму будівлю оточили бойовики лояльні до Плотницького.

У той же час джерела видання "Новая газета" стверджують, що невідомі озброєні стрілецькою зброєю і мінометами. Плотницький, який вранці перебував на робочому місці, нібито наказав їм звільнити місто, однак вони проігнорували наказ. Співробітники адмінбудівель розпущені по домівках.

За даними ЗМІ, в Луганськ з Донецька прибули три військових "Урали" з бійцями так званої "Республіканської держслужби охорони", яка підпорядковується ватажку "ДНР" Олександру Захарченко.