Український мандрівник оцінив якість роботи "Паспортного сервісу". Новини компанії

Попри, здавалося б, не надто велику кількість українців, що вже встигли оцінити переваги безвізу, наразі спостерігається ще невеликий "паспортний" ажіотаж

В Державній міграційній службі наразі говорять про те, що ця проблема буде повністю знята за рахунок відкриття другої лінії обладнання на поліграфкомбінаті «Україна», повідомляє Еспресо.TV.

Приїхавши до київського центру “Паспортний сервіс” що знаходиться в ТЦ Україна знімальна група Еспресо зустріла там доволі відомого у Україні мандрівника, журналіста та ведучого телепрограми “Світ навиворіт” Дмитра Комарова. Ми відразу вирішили поцікавитись так би мовити у гуру мандрівок, що він думає про біометричний закордонний паспорт, паспортний сервіс та взагалі про мандрівки.

"Це мій перший біометричний паспорт, і я скажу чесно, що я уперше з таким комфортом і з таким задоволенням його отримую. Я просто не чекав, що такий сервіс є, і вражений дуже сильно, тому що я звик до того що це обов'язково довгі черги, що це тривалий процес отримання документів. Навіть знаєте такі дрібниці як фотографія, я звик, що раніше перш ніж отримати паспорт треба піти зробити фотографію, роздрукувати, це теж у своєму графіку важко знайти час", - сказав Комаров.

Дмитро також поділився своєю думкою стосовно того що українці можуть мати одночасно два закордонні паспорти. Він навіть навів приклад, як наявність у нього другого паспорта допомогла йому в роботі

"Добре, що в нашій країні можна мати два паспорти, це зручно, один в роботі під час отримання візи, другим в цей час можна користуватися. Ви знаєте, коли доводитися знімати репортаж в таких місцях як наприклад Королівство Бутан, воно знаходитися біля Китаю і там за нелегальною зйомку йде покарання . І коли ми там вже попрацювали у нас могли бути проблеми в принципі далі з продовженням візи в Непалі . І ось коли є два паспорти, відкриваю секрет що я робив. Замість продовження візи офіційної я виїжджаю в найближчу країну і заїжджаю по іншому паспорту, практично як інша людина. Тобто наші закони і наші два паспорти допомагають нам робити більше ексклюзивні репортажі", - сказав мандрівник.

За словами Комарова, зараз Паспортний сервіс надає послуги європейського рівня і їхній досвід можуть врахувати як паспортисти в усій Україні, так і паспортисти за кордоном.