У "Паспортному сервісі" можна замовити страхування для виїзду за кордон. Новини компанії

Не всі знають, що окрім оформлення закордонних паспортів у Центрах обслуговування громадян "Паспортний сервіс" також надаються й інші послуги, що користуються попитом

Це, наприклад, проставлення апостилю на документах, страхування життя та здоров’я за кордоном, страхування транспортних засобів, передає Еспресо.TV.

В Україні страхування здоров'я, життя і майна - поки ще не настільки поширено, як у інших країнах світу. Та, плануючи тур за кордон, оформити договір страхування усе ж доведеться. Адже відсутність страховки в туриста автоматично означає відсутність гарантій. Та й, більше того, без такого документа до іноземної країни, скоріш за все, й не впустять.

"Наявність страхового полісу для виїзду за кордон є обов’язковою умовою при перетині кордону. Страхові компанії які пройшли відбір до ДП Документ, відповідають вимогам всіх країн. Паспортний сервіс може надати різні види страхування. Це туристичне, для виїжджаючих на навчання або роботу. А також спортивне", - сказала інспектор з основної діяльності центру обслуговування громадян "Паспортний сервіс" Юлія Бугайчук

Програма страхування туристів, які виїжджають за кордон, покриває витрати на ліки та лікування до 50 тис євро. Термін дії цього страхування один рік.При перетині кордону страховий поліс має бути у кожного члена сім'ї , навіть у немовлят

При подачі на візу до будь якого посольства договір медичного страхування є з одним обов’язкових документів. Також існує такий вид страхування як спортивне, воно передбачає покриття на ліки та лікування, якщо з вами щось сталося під час заняття спортом або під час занять активними видами відпочинку такими як катання на лижах, сноуборді та іншими видами спортивної діяльності.

При подачі на студентську або робочу візу страховий поліс також є обов’язковою умовою. Адже якщо людина захворіла під час навчання або роботи за кордоном, страхова компанія покриє її витрати на лікування та ліки, які будуть їй потрібні

Страховий поліс можна замовити разом з закордонним паспортом. А також можна прийти окремо та оформити потрібний вам вид страхового полісу, будь то спортивний, туристичний, робочий чи студентський. Для цього вам потрібно мати з собою ваш закордонний паспорт.

Термін дії договору страхування складає один рік протягом якого ви можете 90 днів знаходитися за кордоном . Поліс є багаторазовим, тобто ви можете декілька разів виїжджати за кордон не більше 90 днів протягом року.

Ті, хто сплатив страхування при оформленні біометричного паспорту, повинні обов’язково взяти квитанцію про оплату страхування і тоді можна отримати договір страхування разом із паспортом.