5 найвідоміших тваринок у Instagram, за якими слідкують мільйони

Серед найпопулярніших акаунтів із тваринами - сторінки модного мопса, злого кота і усміхненої мисливської собаки

Рейтинг найпопулярніших тваринок в Інстаграмі у 2017 році опуплікували The Mashable.

5.  Grumpy Cat

Нахмурений та завжди незадоволений кіт увійшов до п'ятірки найпопулярнших тварин у Instagram. У акаунті чотирилапого є не лише його селфі. Він постить також смішні відео та меми зі своєю участю. На нього підписані 2,4 млн.підписників.

4. Мару Таро

Мару - собака мисливської породи Сіба Іну. У 2017 році вона вполювала 2,5 млн. людей. На відміну від Нахмуреного кота, Мару завжди успіхається і постить знімки із повсякденного життя.

Читайте також: 10 смішних знімків тварин, які точно стануть мемами

3. Дуг

Для тих, хто обожнює мопсів, потрібно обов'язково завітати на сторінку Дуга у Інстаграмі. Цей мопс відрізняється своїм стилем як у фото, так і в одязі. Він часто з'являється на змімках у модних костюмах. Завдяки своєму смаку, собака зібрав 3 млн. підписників.

2. Нала

У п'ятірку найпопулярніших у Інстаграмі 2017 року потрапив іще один кіт на ім'я Нала. У акаунті цієї сіамської кішки можна знайти багато кумедних знімків та відео. Фони назбирали вже 3,5 млн. глядачів.

1. Джіфф

У 2017 році найбільше фолловерів зібрав померанський шпіц Джіфф – зараз за ним слідкує понад 7 млн. підписників. І це не дивно: собака фотографується у смішних костюмах та розповідає про своє життя із людьми.