Бойовики за добу випустили 50 мін по українських позиціях

Упродовж минулої доби на Донбасі бойовики провели сім мінометних обстрілів оборонних укріплень сил АТО та загалом випустили близько півсотні мін

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

На Луганському напрямку гаряче було на Світлодарській дузі, де бойовики неодноразово, з невеликими перервами, вели вогонь з 120-ти і 82-мм мінометів, гранатометів, зенітних установок і озброєння БМП по захисникам Луганського, а зі стрілецької зброї - поблизу Новолуганського.

Крім цього, кілька мін незаконні збройні формування випустили поруч з Новотошковським, обстрілювали опорні пункти неподалік Троїцького, Новозванівки і Станиці Луганської.

На Донецькому напрямку під гранатометний вогонь противника потрапили захисники Авдіївки і Красногорівки. В районі населених пунктів Зайцево, Травневе і Гладосово зафіксовано проліт ворожого БПЛА, забороненого мінського домовленостями.

Загалом за минулу добу по всій лінії зіткнення зафіксовано 18 порушень режиму припинення вогню з боку окупантів. В результаті обстрілу ворожих жоден український захисник не постраждав.