В Новій Зеландії на будівництво ТЦ за ніч "підкинули" будинок. Прибрати його коштуватиме $14 тисяч

У новозеландському Окланді за ніч на будівництво ТЦ підкинули будинок невідомого походження

Про це повідомляє новозеландське видання Nzherald.

На ділянці повинно було початися будівництво торгівельного центру, проте тепер компанії доведеться спочатку розібратися з підкинутою нерухомістю.

Представники забудовника Northbridge Properties Group заявили, що будинок знаходиться в поганому стані і оздоблений графіті, тож по суті нічого не вартий. Нещодавно цю ділянку повністю зачистили від сміття, щоб побудувати торговий центр на 30 магазинів.

У компанії змогли зв'язатися з ймовірним власником нерухомості. Він викупив будинок на торгах, але не домовився про контракт, і відправив його назад на дільницю. Мабуть, домовласник не знав, що земля вже була викуплена новим забудовником.

"Це верх хамства і нахабства", - додали в Northbridge Properties. Власнику будинку запропонували приїхати і забрати будинок, без судових розглядів.

Раніше в компанії оголосили нагороду в $700 для всіх, хто володіє інформацією про власника будинку. За підрахунками забудовника, доведеться заплатити близько $14 тисяч , щоб позбутися будинку і утилізувати будівельне сміття.