74-річного американського диригента звинуватили у тому, що він 8 років поспіль ґвалтував підлітка

Нью-Йоркська Метрополітен-опера заявляє, що вона провела службове розслідування за звинуваченнями у вчиненні розпусних дій щодо неповнолітньої особи їхнім диригентом Джеймсом Левіним

Левін, якому нині 74 років, протягом 40 років був музичним директором цього закладу, перш ніж його звільнили за станом здоров'я у 2016 році, передає ВВС.

Претензії на адресу митця основано на звіті поліції за минулий, 2016 рік, в якій один чоловік звинуватив Левіна у сексуальних домаганнях у 1980-х, коли заявник був ще підлітком.

Читайте такожНайвпливовіший чоловік Голлівуду домагався Джолі та інших красунь. Як міф про продюсера та молоду акторку виявився правдою

Як зазначається, Мет був ознайомлений  із цією поліцейською доповіддю ще минулого року, проте категоричнко відкидає викладене у ній. Разом з тим, публічного коментаря Левіна ще не було.

У повідомленні поліції штату Іллінойс йдеться про те, що заявлена ​​жертва стверджує, що сексуальне насильство розпочалося у 1985 році, коли йому було 15 років, а Левіну - 41 рік і тривало до 1993 року, тобто загалом 8 років.