На заводі "Росава" відбувся з'їзд дилерів. Новини компанії

Цього року компанія "Росава" провела з'їзд своїх дилерів у Білій Церкві

Про це йдеться у сюжеті Еспресо.TV.

На з'їзд дилерів компанії "Росава" до Білої Церкви цього року приїхали не лише українські, а й партнери з країн СНД. На півторагодинній екскурсії гості ознайомились з повним циклом виробництва шин. Побачили і роботу нового технологічного обладнання — це автоматичні складальні комплекси PLT та Exxium VMI, форматори-вулканізатори німецької компанії Harburg Freuderberger та лінія інспекції якості Hoffman.

"Партнери отримують від нас заряд енергії та бадьорості, ми розповідаємо про стратегію на наступний рік та на три роки вперед. Відповідно партнери, побачивши ті нові розміри, ті лінійки, які будуть виведені нами навесні цього року, вони не роблять ставки на імпортні шини і вже планують у нас розміщувати свої замовлення і свої майбутні продажі з нами", - зауважив комерційний директор ПРАТ "Росава" Павло Пуськов. 

"Попит є, зараз вони роблять з новими дюймами - і 16, і 17, і ще 18 дюймів роблять, тому попит великий. Люди всі звикли, що у них шини Solazo найпопулярніші, тому всі клієнти, коли скажеш Solazo 13 дюймів, - все, клієнт задоволений. І все нормально", - розповів дилер з Азербайджану Натіг Набілі 

Такі зустрічі допомагають дилерам  краще  зрозуміти технологію виробництва, так би мовити - із середини.  Від моменту надходження сировини, підготовки напівфабрикатів до кінцевого виготовлення покришки і проходження контролю якості. Розуміння цього допомагає партнерам підвищити ефективність продажів, кажуть керівники "Росави".

"Коли споживач ставить дилеру запитання, "а з чого зроблена покришка, з яких сумішей і з чого складається елементи покришки", і якщо людина не може відповісти, то відповідно продажі будуть падати. А якщо людина розуміє ази цього технологічного процесу, то природно, що споживач розуміє, що він отримує якісний продукт і буде більше купувати і довіряти", - пояснив начальник конструкторсько-технологічного відділу ПРАТ "Росава" В'ячеслав Сахно.

Серед лідерів з продажу країн СНД — Казахстан. Туди постачається 23 відсотки продукції.

"Чудові відгуки, у нас немає ніяких претензій до якості цієї продукції. Тож українська шина посідає напевно свою лідируючу позицію в лінійці шин економ класу і впевнено ці позиції тримає. Наше підприємство знаходиться в трьох міста Казахстану, і ось серед нашої продукції це 50% всієї продукції, що продається", - зазначив дилер з Казахстану Валерій Мантулін. 

Як завжди позитивні відгуки і від українських партнерів підприємства. Директор Кременчуцького підприємства Валентина Бабич з "Росавою" вже 15 років.

"Росава" у всіх на слуху, у всіх на виду і у всіх присутніх на дилерській зустрічі, вона у кожного є в серці. І з кожним роком ми з великою радістю представляємо цей завод в своїй області", - підсумувала дилер з Кременчуга Валентина Бабич.

Після екскурсії дилери зустрілися з керівниками РОСАВИ на спільній конференції. Там обговорили плани на майбутнє. Не обійшлося й без святкових епізодів. Кожен з партнерів отримав подарунковий набір. А найкращі - вітальні сертифікати.