Ситуація на Донбасі залишається тривожною, один військовий загинув, ще четверо постраждали

У зоні бойових дій на Донбасі бойовики за добу 38 разів відкривали вогонь по українських позиціях, один військовий загинув

Про це повідомив прес-центр штабу АТО.

Бойовики здійснюють обстріли з озброєння, яке мало б бути відведеним від лінії зіткнення, зокрема із застосуванням танків.

На Луганському напрямку з настанням темної пори доби ворог активізувався біля Троїцького і Луганського. Поблизу цих прифронтових населених пунктів противник вів вогонь із 120-мм мінометів. Із гранатометів та стрілецької зброї загарбники неодноразово обстрілювали українські позиції неподалік Новоолександрівки, Жовтого, Золотого та Кримського.

На Донецькому напрямку увечері епіцентр протистояння з Приазов’я перемістився до передмістя Авдіївки. Там окупанти неодноразово відкривали вогонь із всього наявного піхотного озброєння, а ближче до опівночі понад годину ворог вів вогонь із озброєння танка.

Із мінометів калібру 82 мм противник обстрілював оборонців Верхньоторецького і Лебединського, а з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї – захисників Талаківки і Мар’їнки.

Внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець загинув, ще трьох військовослужбовців поранено, один отримав бойову травму.