Українське видавництво презентувало книжку-подарунок до Дня святого Миколая

Видавництво Terra Incognita презентувало дитячу книжку "У країні сирних коників", яка буде гарним подарунком до Дня святого Миколая

Про це йдеться на Facebook Terra Incognita.

"Ця казка як пишний різдвяний кекс, де родзинок і цукатів більше, аніж самого тіста: тут ви знайдете дитячі афоризми і дорослі роздуми про природу Зла, давні гуцульські артефакти і сучасний різдвяний Львів з усіма його смачними артибутами. А також навчитесь писати справжнього листа Миколаю, малювати ікони на склі, пекти медових миколайків, ліпити сирних коників - все згідно чітких інструкцій і за автентичними рецептами.

А ще ви зможете вивчити особливу галицько-гуцульську мову - адже ми доповнили нашу казку спеціальним словничком, який допоможе зрозуміти усі ці таємничі слова, відомі тільки львів'янам і гуцулам.

Художнє оформлення книги - творчий експеримент трьох унікальних художників - Юлії Табенської, всесвітньовідомого графіка Олега Денисенка та іконописця Остапа Лозинського. 

Ця казка - спроба повернути стан свідомості, коли ти віриш у Диво і в тебе немає анінайменшого сумніву - подарунки приносить Миколай. Це спроба повернути відчуття неймовірного затишку, коли тобі так солодко жити у цьому світі, але ти ще не знаєш, що цей стан називається любов’ю", - розповідають у видавництві.