Прибічники Саакашвілі порозбивали вікна і звільнили його з авто, вони прямують до Ради

Активісти порозбивали вікна в мікроавтобусі, де знаходився затриманий СБУ Саакашвілі, прокололи шини і допомогли йому вибратися з заблокованого авто

Про це повідомляє Еспресо. TV

За останніми даними, Саакашвілі разом зі своїми прихильниками прямує до будівлі Верховної Ради.

Як відбувалося "звільнення" Саакашвілі.
 

Пряма трансляція"Радіо Свобода".

Раніше прибічники Саакашвілі заблокували рух мікроавтобуса, в якому везуть Саакашвілі, не дозволивши йому виїхати за межі місця подій.

Нагадаємо, у квартирі Саакашвілі ГПУ проводила обшуки. Згодом Саакашвілі піднявся на дах будинку, де вів перемовини з ймовірними правоохоронцями. Політик казав, що якщо до нього торкнуться, він стрибне із даху. Згодом з'явилися фотографії.

Читайте також: Бійки та сльозогінний газ: Як затримували Саакашвілі. Фоторепортаж

СБУ затримала Саакашвілі у рамках кримінального провадження за статею "сприяння учасникам злочинних організацій та укриття їх злочинної діяльності".

Читайте також: Феєричне затримання Міхеіла Саакашвілі. Все, що відомо

За даними ГПУ, Саакашвілі через свою довірену особу Северіона Дангадзе співпрацював з поплічниками колишнього президента Віктора Януковича, щоб захопити державну владу в Україні.

У прокуратурі кажуть, що Дангадзе, за згодою Саакашвілі, звернувся через довірену особу до Курченка, від якого згодом поплічники Саакашвілі отримали близько $500 тис.

Наближена до Саакашвілі особа - громадянин України Северіон Дангадзе у розмові з довіреною особою Курченка заявив, що "прорив кордону" Саакашвілі обійшовся у $300 тисяч.