Киянам покажуть фотопроект про закулісне життя китайських клубів

В Києві, 7 грудня, в арт-просторі F.A.C.E.Foundation відкриється фотовиставка про закулісне життя китайських клубів

Свої роботи представить Сергій Мельниченко - український фотограф, переможець престижного міжнародного конкурсу фотографії  Leica Oskar Barnack Award 2017.

Виставка PlayDay стане розширеним варіантом проекту Behind The Scenes, що розповідає про закулісне життя китайських нічних клубів, в яких Сергій кілька років працював танцівником:

"В один момент я усвідомив, як багато цікавого тут відбувається, і почав щодня носити з собою камеру - так і з'явилась ця серія. PlayDay- це невидима сторона нічних клубів, атмосфера, частиною якої я став. В закуліссі бурлеску більше, ніж на сцені, тут концентрація  сексуальних флюїдів щільніша за кисень. Тут немає ніякої фальші - це  не сцена, а повсякденне життя", - розповідає фотограф.

Фотопроект вже відомий в Європі та США. В Україні його презентація відбудеться вперше. До експозиції виставки увійдуть фотографії з серії Behind The Scenes, фотороботи з життя Сергія Мельниченка та його друзів, відео танцювальних номерів, з якими вони виступали в нічному клубі.

За словами засновниці F.A.C.E.Foundation Тетяни Миронової, це унікальний проект, який має побачити українська публіка:

"Мельниченко показує іншу сторону  бізнесу розваг в Китаї. Це не  світ розкоші і швидких грошей,  який вабить, а жорстока реальність, де є місце шрамам, синцям, хворобам. Хоча проект PlayDay розповідає не тільки про сувору правду життя. У ньому є естетика оголеної правди, постмодерної гри, де за блазнівським гримом ховаються справжні драми. Впевнена, що цей складний, неоднозначний проект буде цікавий київському глядачеві".

Виставка пройде з 7 грудня до 1 лютого

Місце проведення: простір F.A.C.E.Foundation (пров.Лаврський, 9)

Вхід вільний.

Акредитація для ЗМІ в день відкриття обов'язкова

Тел: +38 096 287 46 36.

E-mail: dt@pr-assistant.agency