Ситуація у зоні АТО лишається складною: 3 бійців ЗСУ - поранені

На Донбасі за минулу добу бойовики 21 раз обстрілювали українські позиції, трьох військовослужбовців ЗСУ поранено

Про це повідомив прес-центр штабу АТО у Facebook.

Ситуація у районі проведення АТО залишається складною. Російсько-окупаційні війська продовжують здійснювати обстріли позицій сил АТО з міномеів різних калібрів та важкої артилерії, які заборонені Мінськими домовленостями.

На Луганському напрямку Світлодарська дуга залишилася найнестабільнішим місцем протистояння. Тут, біля населеного пункту Луганське, інтенсивність обстрілів з мінометів різних калібрів і усього спектру піхотного озброєння найбільша і, з невеликими перервами, тривала фактично впродовж усієї вчорашньої доби.

У зазначеному районі також відбулося бойове зіткнення, яке тривало понад п’ять годин, крім того противник з великокаліберних кулеметів обстрілював захисників Новолуганського.

У штабі також зазначають, що понад два десятки мін калібру 120 мм було випущено ворогом по оборонних укріпленнях українських воїнів неподалік Кримського і Причепилівки.

На Донецькому напрямку противник з 82-мм мінометів та піхотного озброєння неодноразово обстрілював опорні пункти поблизу Пісків і Кам’янки.

Внаслідок ворожих обстрілів трьох військовослужбовців Збройних Сил України було поранено. Їх доправлено до медичних установ.