Армія не для того тримає фронт, щоб ворог орудував в глибокому тилу, - Порошенко про ситуацію з Саакашвілі

Президент України вперше прокоментував ситуацію із Саакашвілі, заявивши, що вчорашні події вразили і шокували всю країну, а українська армія не для того тримає фронт, щоб ворог орудував в глибокому тилу

Про це він сказав під час візиту на Яворівський полігон з нагоди Дня Збройних Сил України, передає Еспресо.TV.

"Держава-окупант Росія робить ставку на те, щоб підірвати ситуацію в Україні зсередини, а не виключно військовим способом", - сказав Порошенко.

"Все більшу ставку ворог робить на те, щоб бити в спину, підривати зсередини, дестабілізувати ситуацію в країні. У Москві не шкодують сил, та й грошей у них кури не клюють. І прізвища тут ні до чого. Знаєте, я думав , що мене важко чимось здивувати. Але те, що вчора побачила і почула вся країна, вразило і шокувало всіх ", - додав президент.

Читайте також: Що відбувається в наметовому містечку прибічників Саакашвілі. Фоторепортаж

Порошенко також подякував ГПУ і СБУ "за професійну роботу щодо захисту національних інтересів і державності". "Що радує - те, що український народ ще до наших силовиків профінансовану з Москви гоп-компанію розкусив ще раніше. І тому проігнорував той табір під Верховною Радою", - зазначив він.

Порошенко заявив, що організатори акцій під Радою "жадали крові" і провокували силовиків. "Армія не для того тримає фронт, щоб ворог орудував в глибокому тилу. І ми даємо подібним справам відсіч", - додав Порошенко.

Читайте також: Все, що вчора відбувалось із Саакашвілі. Фоторепортаж