U2 влаштували імпровізований концерт у берлінському метро на гілці "U2"

Музиканти Боно та Едж ірландського гурту U2 виконали пісні з нового альбому Songs Of Experience на одній з гілок берлінського метро

Про це пише Bild.

Концерт-імпровізація від співаків пройшов на гілці метро, яка називається так само, як і гурт – U2. Назва цієї лінії – скорочення від "Untergrundbahn" (Підземна залізна дорога), а "2" — це її номер.

Два учасники бенду спустилися у метро та зайшли в один з поїздів. Вони пройшлися вагонами та привіталися із пасажирами. Співаки жартували, що цю лінію у метро назвали у їхню честь і вони надзвичайно цим пишаються. Пізніше музиканти вийшли на станції "Німецька опера" і заспівали кілька пісень з нового альбому, а також Sunday Bloody Sunday і One.

Читайте також: 10 пісень, які не давали спокою у 2017 році. Серед них - новинка від U2

Хоч концерт був безкоштовним, тому співаки поставили поруч відкритий футляр, на якому було написано "Please, help tips! Dankeschön!" ("Будь ласка, допоможіть чайовими. Дякуємо"). Хоч гурт так і не назбирав грошей, та оплесків отримав чимало. Після виступу Боно та Едж поспілкувалися із публікою і зробили кілька фотографій разом.