Ломаченко переміг Рігондо у бою олімпійських чемпіонів

Сьогодні у Нью-Йорку українець Василь Ломаченко здобув дострокову перемогу над кубинцем Гільєрмо Рігондо у бою дворазових олімпійських чемпіонів

Сьогодні у Нью-Йорку українець Василь Ломаченко зустрічався з кубинцем Гільєрмо Рігондо у поєдинку за титул чемпіона світу у другій напівлегкій вазі (до 59 кг) за версією Всесвітньої боксерської організації (WBO). 

Василь Ломаченко розпочав бій обережно, віддав центр рингу Гільєрмо Рігондо та працював переважно з дальньої дистанції. Українець діяв на невеликій швидкості та намагався пройти на ближню дистанцію, але кубинець заважав йому це робити за допомогою постійних клінчів. 

Ломаченко активізувався у третьому раунді та почав викидати більше ударів, багато з яких досягали мети. Українець поступово почав збільшувати темп та виснажувати Рігондо швидкими переміщеннями по рингу. Кубинець добре захищався, працюючи корпусом та контратакував, а у четвертому раунді акцентовано влучив у суперника джебом. 

Рігондо продовжував в'язати українцеві руки та працював брудно, Ломаченко апелював до рефері, а наприкінці п’ятого раунду втратив терпець та відповів кубинцю ударом після гонгу.

У шостому раунду рефері покарав Рігондо за постійне порушення правил і зняв з нього очко. Після цього кубинець відмовився від подальшого продовження бою, пояснивши це травмою руки. 

Ломаченко здобув чергову дострокову перемогу.