"Реал" переміг "Аль-Джазіру" і вийшов у фінал ЧС-2017

"Реал" у другому півфінальному матчі клубного ЧС-2017 здолав "Аль-Джазіру" та вийшов у фінал турніру

Про це повідомляє "24 канал".

Клубний ЧС-2017. 1/2 фіналу

"Аль-Джазіра" – "Реал" – 1:2

Голи: Ромаріньо, 41 – Роналду, 53, Бейл, 82

Поєдинок розпочався з атак "Реала". У перші 15 хвилини іспанський клуб створив чимало нагод для взяття воріт, проте на заваді ставав голкіпер "Аль-Джазіри" Хасеїф, який кілька разів буквально рятував свою команду від пропущеного м'яча.

Слід зазначити, що "Реал" двічі зумів відправити м'яч у ворота суперника, проте обидва взяття воріт не були зараховані. Спочатку арбітр зафіксував фол з боку Роналду, який притримав суперника в момент удару Бензема.

Потім після подачі Іско Каземіро виграв боротьбу в захисника і головою відправив м'яч у ворота. Арбітр спочатку зафіксував фол, проте через декілька миттєвостей вказав на центр поля. А ще через декілька секунд рефері після перегляду відеоповтору знову змінив своє рішення та зафіксував офсайд.

Перший гол несподівано забила "Аль-Джазіра". Після помилки Реала в центрі поля Буссуфа віддав на Ромаріньо, який обіграв Варана та відправив м'яч у дальній нижній кут воріт Наваса.

На початку другого тайму Буссуфа після швидкої контратаки забив другий гол "Аль-Джазіри", проте арбітр знову переглянув відеоповтор та не зарахував взяття воріт. Ще через декілька хвилин голкіпер Аль-Джазіри Хасеїф змушений був залишити поле через травму.

Після розрізного пасу Модріча Роналду прийняв м'яч та другим дотиком відправив його у дальній кут воріт. Мадридці могли майже одразу забити і другий гол, проте Бензема двічі не зумів переграти голкіпера. Ще один удар Каріма прийшовся у стійку.

На 81-й хвилині на полі з'явився Гарет Бейл, а вже через хвилину валлієць вивів "Реал" вперед.

"Реал" у фіналі зіграє проти "Греміо". Матч відбудеться у суботу, 16 грудня.