Бойовики обстріляли Мар’їнку з заборонених мінометів

У передмісті Мар’їнки противник неодноразово вів вогонь із мінометів різних калібрів та усього спектру піхотного озброєння

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Сьогоднішній день у районі проведення АТО характеризується зменшенням кількості обстрілів, однак, на деяких ділянках лінії зіткнення, російсько-окупаційні війська продовжували вести вогонь із забороненого озброєння.

На Луганському напрямку зафіксовано два факти порушення перемир’я. Посеред ночі загарбники з гранатометів різних типів стріляли по оборонних укріпленнях довкола Луганського. На світанку окупанти з такого ж озброєння понад дві години обстрілювали українські опорні пункти у цьому районі.

На Донецькому напрямку противник зосередив свою активність у передмісті Мар’їнки. Тут упродовж дня ворог неодноразово вів вогонь з мінометів різних калібрів та усього спектру піхотного озброєння. Крім того, з гранатометів агресор обстрілював оборонців Кам’янки і Водяного.

Загалом, від опівночі російсько-терористичні війська здійснили 8 прицільних обстрілів позицій сил АТО. Майже у кожному випадку українські захисники відповідали прицільним вогнем.