Українка б'ється за чемпіонський титул MMA. Де та коли дивитися турнір зі змішаних єдиноборств WWFC 9

Сьогодні у Києві відбудеться турнір зі змішаних єдиноборств WWFC 9, у головному бою якого українка Світлана Гоцик зустрінеться з Сімоною Сукуповою з Чехії

Українські телеглядачі побачать головні бої World Warriors Fighting Championship у прямій трансляції.

22:00 - Турнір зі змішаних єдиноборств WWFC 9, телеканал НТН

Світлана Гоцик проведе перший захист титулу чемпіонки світу WWFC у категорії до 52 кг. Суперницею 21-річної українки стане Сімона Сукупова.

40-річна чешка має досвід зустрічей з представницями найсильнішої ліги змішаних єдиноборств у світу - UFC Кароліною Ковалькевич з Польщі та американкою Феліс Херріг, яким поступилася лише за очками.

Читайте також: Жодній матері не сподобається дивитися, як б'ють її сина. Український чемпіон ММА про життя бійця

Гоцик стала чемпіонкою світу на турнірі WWFC 7 у серпні цього року, достроково перемігши у п'ятому раунді Саманту Жан-Франсуа з Франції.

Ще у двох поєдинках WWFC 9 визначаться офіційні претенденти на чемпіонський титул. Роман Долідзе з Грузії зустрінеться з Аміралі Жороєвим із Киргизстану у категорії до 93 кг. А білорус Михайло Одинцов битиметься з іншим киргизом Кубаничом Абдісаламом у вазі до 70 кг.

14 грудня мав відбутися ще один чемпіонський поєдинок між володарем титулу WWFC Сергієм Співаком та німцем Бьорном Шмайдебергом. Але цей поєдинок було перенесено на 3 лютого 2018 року, через те, що суперник нашого бійця захворів на запалення легенів.