Гройсман прокоментував рейтинг найбільш брехливих українських політиків

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман відреагував на складений журналістами рейтинг щодо найбільш брехливих заяв політиків

Про це очільник Кабінету міністрів заявив під час спілкування з журналістами, повідомляє Еспресо.TV.

Він прокоментував рейтинг українських політиків за кількістю неправдивих заяв, який оприлюднили журналісти видання "Новое время" і експерти проекту VoxCheck. У цьому списку Гройсмана назвали достатньо чесним. При цьому, його цитати в основному стосуються виконаної урядом роботи, опису урядових законопроектів, бюджету тощо.  

Прем'єр зазначив, що зазвичай спокійно ставиться до будь-яких рейтингів, і вважає, що аналіз того, хто що говорить, є дуже важливим. 

"Насправді ми побачили, що багато політиків говорять яскраві нісенітниці, або те, що не відповідає дійсності. Це величезна біда для українського народу - мати політиків, які в очі брешуть", - наголосив Гройсман.

За його словами, він не буде коментувати інших політиків, представлених у рейтингу, а говоритиме лише про себе. Він пояснив, що ще з першого дня роботи в уряді говорив про відповідальну політику та її важливість. 

"Я завжди дуже відповідально ставлюся до того, що говорю людям. Бо коли я це роблю, я точно знаю, що я збираюсь дивитись людям в очі. І тому для мене важливо не тільки обіцяти, а й роби реальні речі, які я обіцяв", - підсумував Гройсман.