Керівництво "Росави" привітало ветеранів заводу з 45-річним ювілеєм. Новини компанії

Ці ветерани - заслужені працівники заводу “Росава” - не один десяток років свого життя присвятили роботі на підприємстві

Про це йдеться в сюжеті Еспресо.TV.

Багато з цих ветеранів - першопрохідці. Свою кар'єру розпочали ще при закладанні наріжного каменя у фундамент заводу. Зараз ці люди вже на заслуженому відпочинку. Та керівництво “Росави” не полишає шинників турботою та увагою.

В рамках святкування 45-ти річного ювілею на заводі організували спеціальні екскурсії. Ветерани не просто пройшлись рідними робочими місцями, а й ознайомились з сучасними технологіями та модернізованим виробництвом.

Подивитися колишнім працівникам Росави є на що. Тільки цього року на заводі запрацювали нові автоматичні складальні комплекси Exxium VMI, лінія інспекції якості Hoffman та форматори-вулканізатори на 52 дюйми німецької компанії Harburg Freudenberger.

Юрій Красоткін професії шинника присвятив третину століття. Врешті, досяг посади генерального директора. Підприємством керував 12 років. Каже, навіть і після виходу на пенсію не перестає постійно слідкувати за досягненнями рідного дітища. 

Побачити більше знайомих, колишніх колег шинники змогли і у палаці культури. Для них тут облаштували виставку з новою продукцією. А також стенд фото “Модернізація виробництва”. Під час святкового концерту присутніх привітав голова правління - генеральний директор Росави Олександр Даліба. Він ще раз подякував ветеранам за віддану працю та розповів про досягнення останніх років.