Ще три жінки звинуватили актора Дастіна Гоффмана у сексуальних домаганнях. Одна з них була підлітком

Три жінки розповіли ЗМІ свої історії про те, як американський актор Дастін Гоффман домагався їх, коли йому було 40-50 років

Про це розповідає Variety.

Першою "жертвою" Гоффмана була 16-річна однокласниця його дочки. Вона розповідає, що одного разу актор, його дочка і вона гуляли після школи. Її батьки затрималися і довго не забирали дівчину додому, і Гоффман вирішив скористатися моментом.

Він запропонував дівчині дочекатися батьків у готелі. Актор попросив свою дочку піти, прийняв душ і вийшов з нього голим. Дастін запропонував дівчинці зробити йому масаж, але його так і не отримав, бо за дівчинкою приїхати батьки. На той момент йому було 40-50 років.

Другу історію розповіла колега по фільму "Іштар", яка працювала із Гоффманом. Вона каже, актор чіплявся до неї, навіть коли поруч стояв її бойфренд.

Третя дівчина розповіла, що Гоффман домагався її в машині, в якій було ще кілька людей. Після цього він пропонував їй поїхати разом до готелю, і вона погодилась. Жінка сказала, що не змогла відмовитись від пропозиції, бо була у стані сильного стресу.