Українці можуть законно поборотися за джекпот Powerball - США $250 млн. Новини компанії

Джекпот Powerball - США $250 мільйонів - і на сьогоднішній день це найбільший джекпот в світі! Громадяни України можуть взяти участь в лотереї онлайн, нарівні з америкацями!

Українці можуть взяти участь у тиражі Powerball - США нарівні з жителями США!

За результатами минулого тиражу в середу 13 грудня джекпот лотереї Powerball - США акумулював, і тепер на кону $ 250 мільйонів. До слова, грандіозний джекпот - не єдиний приз, яким лотерея може порадувати учасників. Так, за результатами минулого тиражу житель Техасу виграв другий приз лотереї, сума якого склала $ 1 мільйон.

Виграшна комбінація чисел в суботньому тиражі складалася з номерів 2, 24, 28, 51, 58 і спеціального номера Powerball 7.

Нагадаємо, лотерейний сервіс theLotter доступний і громадянам України. Хочете взяти участь в тиражі легендарної лотереї, але не маєте можливості спеціально для цього виїжджати в США? Благо, брати участь в тиражах американських лотерей можна і онлайн.

Громадянка України зірвала 1 мільйон доларів в лотерею США!

Остання з серії великих перемог на TheLotter належить громадянці України.

П'ять номерів принесли 23-річній Наталії виграш в $ 1 мільйон у лотереї США Мега Мілліонс. За результатами тиражу 26 вересня 2017 року, Наталія вгадала п'ять основних номерів з виграшної комбінації - 1, 10, 57, 66 і 75 і стала володаркою фантастичного призу другої категорії в 1 мільйон доларів.

До слова, зараз лотерея Мега Мільйони розігрує величезний джекпот в $ 208 мільйонів, взяти участь в тиражі можна тут.

Наталя вже отримала свій виграш і попутно розповіла про свій досвід в ексклюзивному відео-інтерв'ю.

 

Нерезидент виграв в лотерею США - що далі?

Вигравши лотерейний приз через сайт TheLotter, переможець отримує 100% виграної суми, будь то невеликий виграш, або приз другої або першої категорії.

У разі виграшу другорядних призів, TheLotter.com самостійно забере виграш і зарахує відповідну суму на рахунок клієнта в лічені години після оголошення результатів тиражу. В окремих випадках, в тому числі при виграші джекпоту, TheLotter.com може організувати переможцю подорож в країну проведення лотереї, де він або вона самостійно забере свій виграш, при повній юридичній та організаційній підтримці представників сервісу.

TheLotter.com - перша в світі служба доставки лотерейних квитків, яка дозволяє людям замовляти офіційні лотерейні білети  з усього світу, не стягуючи комісій з виграшів.