Завтра на Заході України буде 6 градусів морозу, а на Сході - 10 тепла

Циклон у понеділок, 18 грудня, зробить погоду в Україні складною, але взагалі синоптична ситуація буде також дуже й дуже строкатою

Про це у Facebook розповіла синоптик Еспресо.TV Наталка Діденко.

"На Заході похолодає серйозно, навіть завтра вдень вже ймовірно 2-6 градусів морозу! Сніг пролітатиме, але такий собі, невеличкий та місцями. На Сході, навпаки, буде тепло, до +7+10 градусів, з дощами (вночі навіть сильними дощами) та штормовим вітром", - йдеться у повідомленні.

За словами синоптика, на Півдні найближчої ночі на Одещині та Миколаївщині буде мокрий сніг та дощ, налипання мокрого снігу, сильний вітер. На Запоріжжі та в Херсонській області переважно дощ, але також сильний вітер.

"Центральна частина. Мокрий сніг, дощ, штормовий вітер. На Дніпропетровщині - дощ.

Північ України. Складна погода, циклон. Тому в понеділок - мокрий сніг, дощ, штормовий вітер, налипання мокрого снігу, ожеледиця, на дорогах відповідно, казна-що. Хіба що Житомирщина опиниться трохи збоку циклонічних процесів, тому там завтра опади стриманіші", - додала вона.

У Києві в понеділок очікується холодний день з температурою повітря не вище 0-3 градусів морозу.

"Якщо мороз, то й сніг. І сніг може бути навіть сильний. А якщо ще додати сюди прогнозований штормовий вітер, який завтра завиватиме у столиці, то відчуття буде на всі 7-8 градусів морозу", - додала Діденко.