У Порошенка показали листа від Саакашвілі

Лідер "Руху нових сил" Міхеїл Саакашвілі написав листа президенту України Петру Порошенку

Про це повідомив у Facebook прес-секретар Порошенка Святослав Цеголко.

Листа написано російською мовою.

"Попри останні події в мене немає жодних агресивних намірів. Ви знаєте мене добре і прекрасно розумієте, що звинувачувати мене в роботі на ФСБ не лише повний абсурд, але ще й дуже тішить ворога України", - написав Саакашвілі.

При цьому політик визнав, що припускається "багато політичних помилок".

"Звісно, я припускався і припускаюся багато політичних помилок, але зараз як ніколи впевнений, що треба деескалувати та не допускати дестабілізації ситуації. Готовий зустрітися в будь-який момент із повноважним представником і все обговорити", - написав Саакашвілі.

Читайте також: Петарди та газ: як прибічники Саакашвілі штурмували Жовтневий палац. Фоторепортаж

Цеголко зазначив, що оприлюнити листа вирішили після штурму прихильниками Саакашвілі Міжнародного центру культури і мистецтв на Алеї Героїв Небесної Сотні.

"Він висловився за деескалацію ситуації, пообіцяв не вдаватися до подальшої дестабілізації і запропонував переговори "з уповноваженим представником". Натомість, як свідчить штурм Міжнародного центру культури і мистецтв на Алеї Героїв Небесної Сотні, свого слова пан Саакашвілі не дотримався. З огляду на численні запити журналістів, а також на коментарі самого Саакашвілі, в яких він маніпулює змістом цього листа, прийнято рішення його оприлюднити", - написав Цеголко.