Samsung Galaxy Studio відкривається в ТРЦ Ocean Plaza. Новини компанії

20 грудня "Samsung Electronics Україна" відкрила інтерактивний простір Galaxy Studio в ТРЦ Ocean Plaza за адресою вулиця Антоновича, 176, Київ

Відвідувачі Galaxy Studio зможуть особисто протестувати нові флагмани компанії і поринути в світ високих технологій. Також на гостей інтерактивного простору чекають приємні подарунки - як на офіційному відкритті, так і протягом усього періоду роботи студії.

Samsung Galaxy Studio демонструють можливості новітніх технологій жителям Нью-Йорка, Лондона, Токіо та інших мегаполісів. У вересні цього року перша Galaxy Studio відкрилася і в Україні – в ТРЦ Gulliver.

"Після успішної роботи інтерактивного простору в ТРЦ Gulliver, компанія відкриває другу Galaxy Studio в Україні", – повідомив Антон Степанюк, керівник департаменту маркетингових комунікацій мобільних пристроїв компанії "Samsung Electronics Україна".

"Головним героєм студії як і раніше є флагманський смартфон Galaxy Note8. Після знайомства з ним технології сприймаються по-новому, оскільки безмежні можливості в одному компактному пристрої - це надзвичайно", - додав він.

Нова Galaxy Studio в ТРЦ Ocean Plaza включає в себе кілька зон. Перша – інтерактивний простір, що відкриває доступ до всієї екосистеми пристроїв Samsung Galaxy. Кожен бажаючий зможе протестувати можливості електронного пера S Pen або оцінити переваги подвійної камери з подвійною оптичною стабілізацією зображення, перетворити смартфон в комп'ютер за допомогою док-станції DeX або дізнатися більше про можливості носимих пристроїв.

Друга, розважальна зона з сучасним VR обладнанням Samsung дає можливість відвідувачам відчути себе в незвичному амплуа. Наприклад, гості зможуть побувати у віртуальній реальності і стати серфером або велосипедистом, який спускається по гірських схилах. Все це – не виходячи за межі студії.

Samsung Galaxy Studio працюватиме кожен день, з 20 грудня 2017 року до 10 лютого 2018 року.