СБУ прийшла з обшуками до топ-чиновників Запоріжжя. Заступник мера втік через вікно, - ЗМІ

Співробітники управління СБУ проводять ряд обшуків у заступника міського голови Запоріжжя Анатолія Пустоварова, його помічників, а також у заступника голови Запорізької облради Владислава Марченка

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на власні джерела.

Одночасно проводиться близько 100 обшуків за різними адресами. В УСБУ в Запорізькій області підтверджують факт проведення слідчих дій.

За даними видання, запорізьких високопосадовців і їхніх помічників підозрюють у можливих зв'язках зі структурами, які фінансують бойовиків "ДНР", а також передачі закритої інформації на непідконтрольну Україні територію.

При цьому "061" повідомляє, що слідчі дії проходять в рамках кримінального провадження за статею "привласнення або розтрата в особливо великих розмірах або групою осіб шляхом зловживання службовим становищем".

Як повідомляє "Актуально", Пустоваров втік від правоохоронців через вікно під час слідчих дій у себе вдома.

Міський голова Запоріжжя Володимир Буряк на своїй сторінці у Facebook теж підтвердив інформацію про обшуки.

"Представники правоохоронних органів виконують свою роботу, проводять слідчі дії. Не в моїх повноваженнях коментувати їх діяльність. Ніяких звинувачень пред'явлено не було. Вся необхідна інформація надається. Слідчим діям ніхто не перешкоджає ", - написав він.