"Барселона" виграла у "Реала" в чемпіонаті Іспанії

У суботу, 23 грудня, Барселона розгромила Реал на стадіоні "Бернабеу" й відірвалась на 14 очок в національному чемпіонаті Іспанії з футболу

17-ий тур чемпіонату Іспанії 2017

Реал Мадрид - Барселона - 0:3

Голи: Суарес, 54, Мессі, 64 (пенальті), Відаль, 90+3


У 1-му таймі господарі володіли перевагою, а каталонці незвично діяли без м'яча, але ключових моментів біля обох воріт було не так вже й багато. При цьому ключовими в матчі виявилися перші десять хвилин 2-го тайму, коли мадридці стали необгрунтовано часто втрачати м'яч і в підсумку пропустили зразкову контратаку, пише iSport.ua.

Іван Ракітіч протягнув м'яч по центру і знайшов на фланзі Серхіо Бускетса, який відмінним прострілом знайшов у штрафному Луїса Суареса - 1: 0.

Незабаром після низки помилок Реал пропустив атаку на свої ворота, під час якої Барселона забила гол, але хвилиною раніше суддя дав свисток, помітивши гру рукою у виконанні Дані Карвахаля.

У підсумку захисник отримав червону картку за фол останньої надії, а Ліонель Мессі все одно реалізував пенальті і зміцнив перевагу своєї команди.

Вже на останніх секундах Алейш Відаль, котрий вийшов на заміну, після передачі Мессі з лінії воротарського пробив захист Кейлора Навасм, забезпечивши рахунок у три м'чі на користь "Барси".

За час, що залишився, "Барселона" впевнено довела справу до перемоги і збільшила відрив від Атлетіко на 9 очок, а від Реала - на цілих 14.