Донецькі ліцеїсти спровокували цькування директора, який назвав бойовиків "бандитами"

Під час розмови з школярами директор навчального закладу в Донецьку висловлював проукраїнську позицію, за що був розкритикований "ДНРівськими" тролями

Про це повідомляє Остров

Школярі донецького ліцея "Колеж" виклали у мережу інтернет-запис дискусії з викладачем та директором закладу Григорієм Штейном щодо ситуації на Донбасі. У відео директор називає бойовиків "бандитським формуванням" та запевняє, що українські військові дотримуються Мінських домовленостей.

У відповідь школярі заявляють, що Порошенко обіцяв посадити усіх дітей з окупованих територій у підвали, а також, що на стороні України воює "Правий сектор".

Дата зйомки відео не відома, але одразу після публікації в інтернеті прихильники так званої ДНР почали травлю  викладача, звинувачували його у співпраці з українською владою та роботі на Захід. 

Григорій Штейн заснував донецький ліцей "Колеж" і перебуває на посаді директора закладу. Викладач вищої категорії у 2003 році отримав диплом "2000 видатних інтелектуалів 21 століття" від Кембриджського університету.