В Україні стало на одного мільйонера більше

В Україні стало на одного мільйонера більше: 46-річна Ірина Возна зі Львова виграла 5,5 мільйонів гривень

Про це передає Еспресо.TV.

Удача посміхнулася жінці 28 жовтня на 1687-му тиражі лотереї "Мегалот". Переможниця приїхала до столиці на запрошення оператора державних лотерей "М.С.Л.", щоб взяти участь в ексклюзивній програмі "Два дні з життя мільйонера".

Завдяки цьому львів'янка разом з донькою побували на новорічному 3д-шоу "Вартові мрій", потім їм провели віп-екскурсію вечірнім Києвом на розкішному лімузині. Під кінець вечора львів'янки повечеряли у престижному ресторані, а згодом на них чекали професійна фотосесія та релакс-процедури в елітному спа-салоні.

"Дуже сподобався Київ. Я раніше була в Києві, приїжджала, але настільки екскурсією була задоволена, прогулкою по Києву. Були біля Лаври, ходили фотографувалися, ходили на екскурсії, були на Софійській площі, на ярмарку. Були біля храмів", - сказала Ірина.

У "Мегалот" Ірина грає вже 5 років, каже переважно по 3-4 рази в місяць. Під час вибору чисел львів'янка використовує таємну систему, якої її навчив батько. У те, що перемогла - досі не може повірити

"Мій батько навчив, прививав нам то з дитинства. Ми йому помагали в дитинстві замальовувати ті кубіки, з цифрочками. А тепер він собі там винайшов свої методи і навчив нас, відкрив нам ті тайни. 5 років замальовували по його системі і нарешті виграли головний приз. Ми дуже задоволені і дуже вдячні нашому батькові", - сказала Ірина.

Наразі грандіозних покупок жінка не планує. Для початку хоче зробити ремонт у батьківській хаті, одразу всі гроші витрачати не збирається. Проте, у її 18-річної доньки вже є власні міркування - на що можна було б витратити виграні гроші.

"Я зараз навчаюсь на фармацевта, і думаю, що можливо в майбутньому відкрию свою аптеку", - розповіла дочка переможниці Наталя Возна.