Лікування раку грудей – поверніть красу та здоров’я. Новини компаній

Для будь-якої жінки важливо бути не тільки здоровою, але й мати чудовий зовнішній вигляд

Саме тому діагноз «рак молочної залози» завдає удару з подвійною силою – пацієнтки розуміють, що доведеться не лише боротися з хворобою, але й звертатися до пластичних хірургів.

Ізраїльські лікарі довели, що вони – висококласні професіонали не лише в терапії онкологічних патологій, але їм також немає рівних у забезпеченні відмінного естетичного ефекту. З цієї причини найкращим рішенням стане лікування раку грудей в медичних центрах Ізраїлю. Однією з провідних у цьому напрямку вважається клініка Іхілов.

Завдяки використанню сучасного діагностичного обладнання, лікарі зі стовідсотковою точністю виявляють локалізацію та розмір пухлини. Інноваційні способи терапії, які для кожної пацієнтки обираються індивідуально, дають можливість перемогти рак та уникнути рецидиву. А пластичні хірурги повертають красу навіть у тих випадках, коли молочна залоза видалена повністю – революційні методики і безпечні імплантати забезпечують відмінний косметичний ефект.

Ефективна та безпечна терапія

Лікування раку молочної залози в Ізраїлі – це комплексний підхід, що поєднує в собі кілька методів.

Інноваційна діагностика

Для повного і всебічного обстеження ізраїльським лікарям потрібно всього 3-4 дні. Всі дослідження  проводяться за допомогою високоточного обладнання. При раку грудей виконуються:

План лікування формується на консиліумі з урахуванням клінічної картини пацієнтки та результатів виконаних досліджень. Завдяки цьому забезпечується висока ефективність терапії.

Відмінний сервіс

У медичних центрах Ізраїлю існують міжнародні відділи, співробітники яких організовують лікування пацієнтів на найвищому рівні. Куратори допоможуть оформити візу, забронювати квитки та номер у готелі, забезпечать трансфер із аеропорту, спланують консультації та проведення досліджень максимально зручно для пацієнта, допоможуть вирішити побутові й організаційні питання.

Вартість лікування раку молочної залози в Ізраїлі залежить від переліку діагностичних досліджень, обраних методів терапії, виду реконструктивного втручання та необхідності використання імплантату. В цілому, суми в прайсі клініки на третину менше, ніж в Європі, і майже вдвічі менші, ніж в Америці.

Довірте здоров’я та красу найкращим лікарям світового рівня!