Поліція почала розслідування щодо автошколи, де вчилася підозрювана в смертельному харківському ДТП Зайцева

Матеріали щодо автошколи, де навчалася Олена Зайцева, підозрювана в смертельному ДТП, яке сталося в центрі Харкова 18 жовтня, виділені в окреме провадження

Про це повідомив заступник начальника ГУ Нацполіціі в Харківській області Сергій Чиж, передає "Інтерфакс Україна".

"Що стосується автошколи, де вчилася Зайцева, - даний блок був виділений в окреме кримінальне провадження, яке було зареєстровано по ст. 367 (службова недбалість)", - сказав С.Чіж на прес-конференції в середу.

За його словами, терміни досудового розслідування у справі були продовжені на 2 місяці, оскільки за клопотанням адвоката одного з підозрюваних були призначені додаткові судово-медичні експертизи.

"На його думку, перші (такі) експертизи були проведені неякісно ... Я, як начальник слідства, знаю, що експертами були прийняті до розгляду дані постанови (про призначення експертиз - ІФ). До них вивезуть зі слідчого ізолятора обох підозрюваних і буде повністю надана медична документація обох водіїв ", - розповів С.Чіж.

Він уточнив, що закон відводить на проведення експертизи від 3 до 30 днів, після цього її матеріали долучать до кримінального провадження. Потім слідчі планують відкрити матеріали виробництва і після того, як сторони ознайомляться з ними, обвинувальний акт буде направлений до суду.

Читайте також: У Харкові 20-річна дівчина на Lexus вилетіла на тротуар, загинуло 6 людей. Все, що відомо