Travel Professional Group-–2017. ТОП-10 найважливіших моментів. Новини компаній

27 грудня, 2017 середа
13:42

Улюблений український туристичний ринок! Твій національний туристичний оператор Travel Professional Group дякує тобі за довіру, надану нам в 2017 році! Ми маємо за честь працювати разом з тобою і для тебе! Ми дякуємо тобі за всі досягнення 2017 року, до яких ми прийшли разом.

1. Наші туристи

370 000 щасливих туристів у 2017 році

Кожен новий рік - нові досягнення і вершини! Дотримуючись своєї місії, TPG з кожним роком вдосконалює сервіс і якість послуг, які надає своїм клієнтам, щоб українські туристи мали можливість подорожувати комфортно і отримували максимум приємних вражень та емоцій!

У 2017 році компанії Travel Professional Group організацію свого відпочинку довірили понад 370 000 туристів, які побували у більш ніж 170 країнах, по турам які представляє TPG. На кінець 2017 року туроператор відправив на відпочинок понад 1,65 млн туристів!

Ми раді, що наше прагнення надавати високий сервіс за справедливу ціну знаходить відгук у туристів, і ми вдячні їм за довіру! А нашим партнерам - за надійну співпрацю!

2. Наші туристичні компанії

Відомо, що національний туристичний оператор надає найбільший асортимент туристичного продукту на ринку України. У 2016 році ми пропонували понад 150 країн і курортів для відпочинку туристів. У 2017 їх кількість збільшилася до 211, в тому числі:

  • 50 чартерних програм;

  • 103 блокових програми;

  • 14 ексклюзивних програм;

  • 3 далеко-магістральні програми.

У 2017м нами виконано більше 1400 авіарейсів в 27 країн і курортів світу.

Також туристів радують більше 100 000 унікальних туристичних програм від національного туроператора, 3000 з яких складають бібліотеку наших тематичних турів, яка поповнилася у 2017 році 955 новими турами. Ми пропонуємо тури по наступних рубриках: тури вихідного дня, весільні, пляжні, авторські тури, дитячий і студентський відпочинок, VIP-тури та ін.

Довіра наших агентів і туристів дозволила нам отримати лідируючі позиції за напрямками: Індія, ОАЕ, Туреччина, Греція, Кіпр, Адріатика, Ізраїль, Фінляндія, Болгарія, Словаччина, Чехія, Домінікана, Занзібар, Таїланд, Австрія і багатьох інших, а також лідирувати за напрямками Шрі Ланка, Анталія, Єгипет, Аліканте.

3. Наші новинки

LUXURY EGYPT North - відкриття чартерної програми в Мерса Матрух.

У квітні 2017 національний туроператор TPG відкрив для українського ринку абсолютно новий напрямок - Північний Єгипет!

Для вивчення регіону, з України була відправлена ​​делегація зі ста туристичних компаній, які протягом п'яти днів знайомилися зі столицею єгипетської Рів'єри і насолоджувалися відпочинком на середземноморському узбережжі, щоб після, з захватом, розповідати своїм клієнтам про сендсерфінг, пустелю Сахара і оазис Сива, про розкішні піщані пляжі і сучасну розвинену туристичну інфраструктуру.

За підсумками зустрічі Workshop Luxury Egypt North всі учасники зійшлися на думці, що в Північному Єгипті Море - як на Мальдівах, Клімат - як в Занзібарі, а Доступність відпочинку - Єгипетська.

TPG відкрив для українських туристів нові сторони Єгипту і нові можливості чудового відпочинку! Програма чартерних рейсів в Мерса Матрух вже запланована туроператором на сезон 2018 року.

Крім Мерса Матрух TPG вивела на ринок в 2017 році ще 3 напрямки: Аліканте, Гоа (прямий переліт), Ізмір.

Співпраця з Qatar Airways і Turkish Airline.

У 2017 році TPG відкрила ще одну нову сторінку - запропонувала ринку унікальні продукти, завдяки співпраці з одними з кращих авіакомпаній світу - Qatar Airways і Turkish Airlines.

Компанія має гарантований блок на крилах Qatar Airways, що дозволило розширити і поліпшити пропозиції по існуючим напрямкам, а також додати в портфель нові продукти: Шрі Ланка, Індія, Таїланд, Сейшели, Мальдіви і ін.

Занзібар на крилах Turkish Airlines від TPG - якісний цілорічний продукт, який відкриває для українських туристів нові можливості першокласного перельоту та екзотичного відпочинку!

4. Наші туристичні фестивалі

UAE TRAVEL WEEK

Проект UAE Travel Week - вже став чудовою традицією і візитною карткою туроператора TPG.

Протягом 2017 року компанією було проведено дві рівнозначно грандіозних події - UAE Travel Week в зимовому і осінньому сезоні, в рамках яких представники одних з кращих готелів ОАЕ презентували нові програми відпочинку в країні майбутнього.

Заходи проходили в усіх великих містах України і зібрали в залі кращі туристичні агентства України.

Розвивайтесь разом з нами і пропонуйте ринку найкращі рішення!

TRAVEL PROFESSIONAL WEEKEND CYPRUS

Традиційний Вікенд, який з року в рік збирає на кращих курортах Кіпру більш ніж 100 представників туристичних агентств. За час свого існування захід отримав найвищу оцінку агентів і тільки позитивні відгуки учасників та партнерів. В рамках заходу гості вивчають культуру і традиції цього неймовірного і романтичного острова, в живому спілкуванні з партнерами і отельерами знаходять спільні інтереси, і, звичайно ж, отримують свої нагороди за професіоналізм в області продажу напрямків.

Кіпр від TPG уже протягом довгого часу - це якісний і гідний туристичний продукт!

TURKEY TRAVEL WEEK ROADSHOW

TPG співпрацює з найкращими готелями і курортами Туреччини і пропонує своїм клієнтам найпривабливіші, найцікавіші та комфортні тури в цю країну. Щоб тримати руку на пульсі, компанія щорічно проводить ряд заходів, на яких агентам презентують нові програми і проходить знайомство з новими партнерами. У міроприємствах обов'язково беруть участь представники ТОП готелів Туреччини!

2017-й рік не став винятком і в травні компанія провела грандіозний проект TURKEY TRAVEL WEEK ROADSHOW - партнерські зустрічі в містах України з представниками туристичних агентств.

Приємний і комфортний відпочинок в Туреччині можливий з TPG! Приєднуйтесь!

FRANCE & MONACO TRAVEL FORUM-2017

Перевагою асортименту турів від TPG є широкий спектр тематичних турів.

Кожна країна має свою культуру і свою атмосферу, в результаті чого і народжуються унікальні пропозиції для туристів. Франція славиться своєю витонченістю, елегантністю, своїм шармом і є провідною країною за кількістю туристів в рік.

Розуміючи, що багато українців щорічно відвідують Францію і кількість туристів тільки зростає, компанія займається зміцненням міжнародних зв'язків та відкриттям нових можливостей для українського ринку. Навесні 2017 року Travel Professional Group провела France & Monaco Travel Forum-2017 в Дніпрі і Харкові, присвячені розвитку туризму між Україною та Францією, в яких прийняли участь: Агентство з розвитку туризму в Парижі ATOUT FRANCE, Управління по туризму і конгресів Монако, а також одна з провідних світових авіакомпаній Air France.

CHAMPIONS LEAGUE TOURISM 2017

Champions League Tourism 2017 - футбольний чемпіонат серед команд, сформованих туристичними і авіа компаніями.

Командний дух і дружні взаємини стали основою чотирьох днів липня, на протязі яких проходив чемпіонат, і який об'єднав кращі футбольні команди туристичної галузі та їх вболівальників. Адже, футбол - це командний вид спорту, де кожен гравець на полі є частинкою злагодженого колективу.

У чемпіонаті взяли участь 8 компаній, - які є партнерами туроператора.

Крім яскравих і приємних емоцій, команди-лідери розділили між собою призовий фонд у розмірі 77 777 тис. Грн.

Разом ми команда, яка швидко і ефективно підкорює нові вершини!

5. Наші проекти

MISS TRAVEL UKRAINE 2017

П'ять днів в одному з найкрасивіших куточків світу - Дубаї, в розкішних апартаментах Rixos Premium Dubai і безліччю опцій у вигляді екскурсій, майстер-класів, урочистих вечерь; подарункові сертифікати на продукцію від провідних українських брендів моди, beauty-сфери та ін; визнання високого професіоналізму колегами, титул першої красуні серед представниць українського турбізнесу і Головний приз 5000 $!

І все це - Miss Travel Ukraine 2017!

Miss Travel Ukraine 2017 - перший і єдиний конкурс серед представниць, які працюють в туризмі. Конкурс знайшов відгук у більш ніж 300 дівчат, які взяли участь у проекті.

20 з них стали переможницями, пройшли в фінал і вирушили в ОАЕ за званням Miss Travel Ukraine 2017.

Нагадаємо, що титул Miss Travel Ukraine 2017 забрала Ольга Танащук з ТА All unclisive (Чернівці), друге - Ірина Маслак, ТА АЛМАРІ-ТУР (Київ), третє - Наталя Бобильова, ТА ТурТайм (Дніпро).

А ви готові до Miss Travel Ukraine 2018 ?! Хто знає? Можливо, саме ви станете другою Miss Travel Ukraine.

TRAVEL PROFESSIONAL AWARDS 2017

Традиційна премія Travel Professional Awards 2017 від TPG в 2017 році зібрала 300 найкращих агентств України, Республіки Молдови та Польщі. Для отримання своїх нагород учасники вирушили до курортів Туреччини і Єгипту, де туроператор в знак подяки за співпрацю організував чудовий відпочинок і цікаві програми, в рамках трьох турів першого етапу премії. Фінал заплановано на квітень 2018 року.

Travel Professional Group докладає максимальних зусиль для розвитку українського туристичного бізнесу і безумовно дуже цінує своїх партнерів - туристичні агентства та самих агентів!

Професіоналізм - гідний найкращих нагород!

З TPG ВІДПОЧИВАЙ - RENAULT SANDERO ЗАБИРАЙ!

На початку травня компанія Travel Professional Group спільно з партнером ТОВ «Ніко Прайм Мегаполіс» розіграла серед своїх клієнтів новенький автомобіль Renault Sandero Stepway!

Учасниками акції стали всі туристи, які в період з 01.01.2017 до 30.04.2017 купили тур від TPG, без обмежень по вартості туру. Переможцем стала молода пара з Харкова, яка і отримала в подарунок Renault Sandero Stepway! Як виявилося, вже при знайомстві з переможцями, автомобіль став для них весільним подарунком - пара планувала відсвяткувати урочисту подію буквально в наступному місяці.

Також за період акції було розіграно 10 путівок на двох до Болгарії, Єгипту, Туреччини і Грузії!

Студентський конкурс

TPG бере безпосередню і активну участь в розвитку молодих фахівців туристичної галузі! Щороку національний туроператор запускає кілька циклів навчання в Школі туристичної майстерності TPG, де кожен бажаючий почати свою кар'єру в туристичній індустрії, має унікальну можливість дізнатися всі основи і ази професії від діючих практиків на ринку України!

Також в 2017 році TPG успішно продовжив кампанію підтримки студентів - у всіх провідних навчальних закладах, де є тематичні кафедри, був проведений шостий Всеукраїнський конкурс науково-дослідницьких робіт по темі туризму. У конкурсі взяло участь 11 кращих вищих навчальних закладів України з Києва, Харкова, Дніпра і Вінниці. В результаті було вибрано три переможця, які отримали іменні нагороди і річну стипендію!

Компанія займає проактивний позицію в становленні української молоді і вважає за краще не чекати, а діяти!

6. Наші діти

Чужих дітей не буває. Ми повністю усвідомлюємо цю загальновідому істину. І тому TPG бере на себе соціальну відповідальність і приймає активну участь у долі підростаючого покоління. Адже майбутнє України багато в чому залежить від молодих людей, і ми вважаємо за свій обов'язок дбати про їхнє здоров'я та інтелектуальний розвиток!

Діти із сімей переселенців

В рамках такої ініціативи в 2017 році компанія відправила на відпочинок в Анталію 46 підлітків, сім'ї яких, за волею долі, стали переселенцями із зони АТО. Діти провели тиждень в одному з кращих курортів Туреччини - Кремер і отримали величезну кількість позитивних емоцій, а також допомогу психологів.

Охматдит

У 2017 році Неонатологічний центр НДСЛ «ОХМАТДИТ» відзначив 40 років існування. Ми раді, що маємо відношення до стабільного функціонування Центру, і продовжуємо ось уже на протязі більше 8ми років робити все можливе, щоб забезпечити Центр необхідним для лікування їх маленьких пацієнтів.

7. Наша географія

TPG LOCAL. Відкриття регіональних аеропортів Херсона та Чернівців для чартерних вильотів до Туреччини.

В травні 2017 року оператор відкрив чартерні програми з регіональних аеропортів на курорти Туреччини. Лінійка вже традиційних регіональних програм TPG - Харків, Дніпро, Одеса, Львова, Кривий Ріг, Рівне, поповнилася вильотами з Херсона, Вінниці, Чернівців, Запоріжжя.

Travel Professional Group вже три роки поспіль працює над тим, щоб українцям були доступні можливості відпочинку за кордоном, де б вони не проживали. У зв'язку з цим, щороку туроператор розширює географію вильотів і додає все більше нових чартерних програм. У 2018 року ми збираємося продовжити цю традицію!

Регіональні офіси оператора

TPG продовжує послідовно розвивати мережу регіональних представництв, намагаючись стати ще ближче до наших агентів і туристів. В цьому році ми відкрили представництва в Івано-Франківську, Чернівцях, Херсоні, Вінниці, Полтаві, збільшивши кількість регіонів присутності до дванадцяти. Тепер агенти можуть отримувати інформацію по кращому туристичному продукту безпосередньо від наших представників в своєму рідному місті.

TPG в світі

Національний туристичний оператор України впевнено освоює все нові і нові країни. Вже більше 5 років офіси оператора активно працюють в Казахстані, Греції, Польщі, Таїланді і на Кіпрі. У 2017 році TPG відкрив представництва у Туреччині та Грузії. Зараз за кордоном в нашій команді більше 40 співробітників різних національностей.

8. Наш франчайзинг

Сім'я Travel Professional Agencies поповнилася у 2017 році 25 новими агентствами.

Тепер брендовані офіси наших агентів приваблюють туристів в 40 містах України. Ми відкрилися в Києві, Львові, Черкасах, Луцьку, Івано-Франківську, Рівному, Курахово, Кропивницького, Маріуполі, Одесі, Обухові, Кривому Розі, Калуші, Чернівцях.

Агенти з радістю відкривають франчайзингові офіси TPG Agency, адже крім найнижчого вступного внеску і кращих умов з продажу продукту національного туроператора, агенти також отримують незмінно високий потік потенційних туристів, унікальну надсучасну CRM-систему, свій сайт прямих продажів Travellist, рекламу 50/50, беруть участь в постійних програмах навчання від TPG і рекламних турах, та багато-багато іншого.

9. Наш колектив

У 2017 році сім'я TPG поповнилася 184 новими професіоналами туризму. Ми з радістю прийняли в команду людей, які зробили нас всіх сильнішими. Ми переконані в тому, що команда TPG - найсильніший, згуртований і професійний колектив в галузі!

У 2017 році підвищення зарплати отримали 100% наших співробітників, 91% пройшли успішно атестацію.

Середня зарплата по компанії виросла на 24% і склала 17355 грн.

У 2017 році 74% співробітників просунулися по службовій драбині вгору, з них 20% на 2 і більше щаблів.

А ще в 2017 році у наших співробітників народилося 8 дітей, вісім працівників вступили в шлюб.

Ще команда TPG зайняла 2-е місце на Champions League Tourism 2017


10. Наші податки

Ми розуміємо, що метою роботи будь-якого комерційного підприємства є отримання прибутку. Однак, ніяк не останньою метою є сплата податків до бюджету нашої Батьківщини.

Національний туристичний оператор у 2017 року сплатив більше 198 782 662,84 грн. податків та інших обов'язкових платежів. Можливо, для когось і дрібниця, а нам і нашій країні приємно!

Теги:
Читайте також:
Київ
0°C
  • Київ
  • Львів
  • Вінниця
  • Дніпро
  • Донецьк
  • Житомир
  • Запоріжжя
  • Івано-Франківськ
  • Кропивницкий
  • Луганськ
  • Луцьк
  • Миколаїв
  • Одеса
  • Полтава
  • Рівне
  • Суми
  • Сімферополь
  • Тернопіль
  • Ужгород
  • Харків
  • Херсон
  • Хмельницький
  • Черкаси
  • Чернівці
  • Чернигів
  • USD 39.55
    Купівля 39.55
    Продаж 40.08
  • EUR
    Купівля 42.27
    Продаж 43.03
  • Актуальне
  • Важливе
2024, субота
20 квітня
08:05
порт
У Фінляндії виявили компанію портового оператора, яка наполовину належить росіянам
08:03
OPINION
Тарас Загородній
Треба ставити США перед вибором
07:47
Оновлено
збита ракета, Київ 9 травня
Вранці 20 квітня у Запоріжжі та Одесі пролунали вибухи
07:45
ЗРК Patriot
Німеччина розглядає можливість закупівлі чотирьох додаткових систем ППО Patriot вартістю $1,3 млрд, - Bloomberg
07:40
Ексклюзив
На фото: Мітинг родичів полонених і зниклих безвісти 13.04.24
Проходять пекло на землі: як в Україні родичі розшукують безвісти зниклих воїнів
07:29
Оновлено
ЗСУ
Росія за добу війни в Україні втратила 8 танків, 20 артсистем і 750 військових, - Генштаб
07:19
Оновлено
Росія пожежа безпілотник війна з Росією
Атака дронів на РФ: У трьох областях РФ пошкоджено енергетичну інфраструктуру
06:41
У Нідерландах спецслужба рекомендувала урядовим організаціям не користуватися Facebook
06:30
Зоран Міланович
У Хорватії суд заборонив президенту Мілановичу ставати прем’єр-міністром, якщо він переможе на виборах
06:19
На фото: система ППО
Здатність України збивати ворожі літаки в РФ не в змозі компенсувати критичний дефіцит української ППО, - ISW
05:34
Raiffeisen Bank
ЄЦБ вимагає у Raiffeisen Bank та UniCredit згорнути бізнес у Росії
05:06
Оновлено
Близький Схід Іран Ірак Сирія США
В Іраку прогримів потужний вибух на військовій базі: США та Ізраїль відкидають причетність
04:50
США ДНР кримінал окуповані території війна з Росією
У Донецьку військові РФ вбили американця, який воював за "ДНР" і займався пропагандою
04:22
Єнс Столтенберг
Україна має право збивати ворожі військові літаки у небі над РФ, – Столтенберг
03:54
Армія, Велика Британія
Міноборони Британії використало менше половини коштів фонду підтримки України, - Guardian
03:26
Німеччина туризм
На півдні Німеччини в Альпах відновили роботу гірськолижні курорти
02:20
КНДР повела випробування двох ракет, одна з них здатна нести ядерний заряд
01:52
Іран
Радар ППО: ABC News повідомили про ціль Ізраїлю під час удару по Ірану
00:56
Румунія, прапор Румунії
Росія обурилась забороною показу в кінотеатрах Румунії пропагандистських фільмів з РФ. Бухарест відповів
00:41
OPINION
Наталка Діденко
Скільки разів в Україну приходить весна?
00:35
Оновлено
Семен Єрьомін
Сили оборони ліквідували російського воєнкора-пропагандиста Єрьоміна
00:28
Лавров
Лавров назвав Швейцарію "відверто ворожою" до РФ державою
00:01
Марта Костюк, теніс
Костюк обіграла третю ракетку світу і вийшла у півфінал турніру WTA у Німеччині
2024, п'ятниця
19 квітня
23:43
Путін і Лавров
"РФ завжди надає перевагу переговорам, а не бійкам та війнам": фейки і маніпуляції за 19 квітня
23:42
Вірменія
Вірменія та Азербайджан почали демілітацію кордону: Єреван віддав кілька сіл. Там почались протести
23:08
Оновлено
обстріл, ППО
Росія атакує Сумщину ввечері 19 квітня
23:07
сша допомога Україні
У Білому домі заявили, що США "одразу ж" почнуть постачати зброю Україні після рішення конгресу
22:41
Начо, Реал, Ла Ліга
Капітан "Реала" прийняв доленосне рішення стосовно свого майбутнього
22:40
Поліція США - ілюстрація
У Нью-Йорку чоловік підпалив себе біля будівлі суду, де проходив розгляд справи Трампа
22:31
Оновлено
РФ атакувала Україну: у Дніпрі й області є загиблі та поранені, в тому числі діти
22:06
Оновлено
РФ атакувала ракетами порт "Південний" на Одещині: знищено продукцію для країн Азії та Африки
21:56
Ексклюзив
Віктор Шлінчак
"Ми вже почали чути про перемогу України", - голова правління Інституту світової політики Шлінчак про переломний етап війни
21:50
Аналітика
Сергій Згурець, Василь Зима, телеведучі
Намагання ворога просунутися на Донеччині та в Запорізькій області. Воєнні підсумки тижня
21:49
Сенат США
Частина сенаторів закликає республіканців у Палаті представників відхилити стратегію Джонсона щодо України
21:26
Протест в Тбілісі
У Тбілісі поновились акції протестів проти закону про "іноагентів"
21:25
Еммануель Макрон
Ресурси Європи обмежені: Макрон заявив про неможливість побудувати в Україні систему ППО, як в Ізраїлі
21:03
Заблоковано дві сотні YouTube-каналів ворога: у ЦПД розповіли про боротьбу з пропагандою РФ у мережі
20:59
Ексклюзив
військовий квиток, мобілізація
Питання демобілізації потрібно вирішити терміново, - військовослужбовець ЗСУ Фірсов
20:56
Михайло Федоров
Мінцифра відзвітувала про роботу над еАкцизом. Деталі
20:18
зниклі безвісти
Україна розслідує 3,8 тис. злочинів російських військових проти дітей, - Лубінець
Більше новин